Product

Χρώματα

Product

Χρώματα

Χρώματα

Κωδικός:
98293
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η σειρά «Μαθαίνω με το Σποτ» αποτελείται από τέσσερα διασκεδαστικά ξεχωριστά βιβλιαράκια, με στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά στην κατανόηση και αναγνώριση βασικών εννοιών.
Το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τα χρώματα, παρακολουθώντας τις δραστηριότητες του Σποτ με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει σ’ αυτές δικές του εμπειρίες και ταυτόχρονα κάνει τα πρώτα βήματα στη γνώση.

4,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η σειρά «Μαθαίνω με το Σποτ» αποτελείται από τέσσερα διασκεδαστικά ξεχωριστά βιβλιαράκια, με στόχο να βοηθήσουν τα παιδιά στην κατανόηση και αναγνώριση βασικών εννοιών. Το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τα χρώματα, παρακολουθώντας τις δραστηριότητες του Σποτ με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει σ’ αυτές δικές του εμπειρίες και ταυτόχρονα κάνει τα πρώτα βήματα στη γνώση. Ο Σποτ, το χαρούμενο σκυλάκι με το οποίο έχουν μεγαλώσει εκατομμύρια παιδιά σε πολλές χώρες του πλανήτη, έρχεται να κάνει συντροφιά στους μικρούς ερευνητές βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τον κόσμο. Ο Σποτ είναι μια φιλική φιγούρα για παιδιά προσχολικής ηλικίας, τα έντονα εξωτερικά περιγράμματα και οι έγχρωμες απλές φιγούρες είναι εύκολα αναγνωρίσιμα. Το πρόσωπο του Σποτ και η χαρούμενη προσωπικότητα του θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν ότι η γνώση είναι απόλαυση, ότι η προσπάθεια για να μάθουν καινούργια πράγματα μπορεί να είναι ταυτόχρονα και διασκέδαση.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-368-307-8
Book pages: 
14
Book Dimensions: 
12χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-368-307-8
Book pages: 
14
Book Dimensions: 
12χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο