Product

Χτίζοντας το σοσιαλισμό του 21ου αιώνα: Η λογική του κράτους

Product

Χτίζοντας το χώρο και το χρόνο

Χτίζοντας το σχολείο του αύριο

Κωδικός:
89018
Description: 

Οι αναμνήσεις των παιδιών από τη σχολική τους ζωή παίρνουν διαστάσεις στο χρόνο και γίνονται το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής τους.
Είναι εκείνα τα ξένοιστα χρόνια της αθωότητας τα γεμάτα σκανταλιές και παιχνίδι, αλλά και αγωνία για τα μαθήματα.
Τίποτα όμως δεν μπορεί να αλλοιώσει όσα ζούν τα παιδιά έξω από την πίεση των δασκάλων τους, όταν μοιράζονται τις μικρές χαρές της ομαδικής ζωής.
Έτσι τα σχολικά χρόνια γίνονται μοναδικά και αξέχαστα...

14,47 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι αναμνήσεις των παιδιών από τη σχολική τους ζωή παίρνουν διαστάσεις στο χρόνο και γίνονται το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής τους. Είναι εκείνα τα ξένοιστα χρόνια της αθωότητας τα γεμάτα σκανταλιές και παιχνίδι, αλλά και αγωνία για τα μαθήματα. Τίποτα όμως δεν μπορεί να αλλοιώσει όσα ζούν τα παιδιά έξω από την πίεση των δασκάλων τους, όταν μοιράζονται τις μικρές χαρές της ομαδικής ζωής. Έτσι τα σχολικά χρόνια γίνονται μοναδικά και αξέχαστα...
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-535-362-8
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
22χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ναννίνα Σακκά - Νικολακοπούλου έχει τελειώσει την Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία και την Αγγλική Φιλολογία στο Λονδίνο. Από το 1965 μέχρι σήμερα είναι δασκάλα στο Αρσάκειο και Διευθύντρια στο Δ΄ Τοσίτσιο Δημοτικό Σχολείο. Παραδίδει σεμινάρια σε δασκάλους με θέμα "Τα πρότυπα κείμενα της παιδικής λογοτεχνίας μέσω της διδασκαλίας του γλωσσικού μαθήματος" και οργανώνει αφιερώματα σε Έλληνες λογοτέχνες με τη συμμετοχή των μαθητών καθώς επίσης και πολλές εκδηλώσεις, τόσο για το βιβλίο όσο και εκθέσεις βιβλίου. Διασκευάζει για το θέατρο έργα γνωστών Ελλήνων συγγραφέων παιδικής λογοτεχνίας. Από το 2008 είναι πρόεδρος του Σωματείου της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς με σκοπό την προώθηση και διάδοση του παιδικού βιβλίου. Κύρια έργα της: "Από τη μυθολογία των λαών", "Μίλων ο Κροτωνιάτης".

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-535-362-8
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
22χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο