Product

Χωρίς φτερά

Product

Χωρίς χειροκρότημα

Χωρίς φτερά στο γελαστό πλανήτη

Κωδικός:
129778
Manufacturer: 
Description: 

Στον πλανήτη Παβάν, οι φτερωτοί κάτοικοι του είναι πάντα χαρούμενοι και γελαστοί. Εκτός από έναν ποτιστή μαρουλιών, τον Κριλόν που είναι λυπημένος. Το Μέγα Γελαστό Συμβούλιο στέλνει την καλύτερη γελάστριά του, την Κεριλίν, να τον κάνει ξανά χαρούμενο.
Η Κεριλίν, προσπαθώντας να κάνει τον Κριλόν να γελάσει, ανακαλύπτει το μυστικό της λύπης του. Ένα μυστικό που ο Κριλόν έκρυβε καλά στο σπίτι του.

12,11 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στον πλανήτη Παβάν, οι φτερωτοί κάτοικοι του είναι πάντα χαρούμενοι και γελαστοί. Εκτός από έναν ποτιστή μαρουλιών, τον Κριλόν που είναι λυπημένος. Το Μέγα Γελαστό Συμβούλιο στέλνει την καλύτερη γελάστριά του, την Κεριλίν, να τον κάνει ξανά χαρούμενο. Η Κεριλίν, προσπαθώντας να κάνει τον Κριλόν να γελάσει, ανακαλύπτει το μυστικό της λύπης του. Ένα μυστικό που ο Κριλόν έκρυβε καλά στο σπίτι του.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6638-61-8
Book pages: 
30
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Βασίλης Ραΐσης σπούδασε φυσική στα Γιάννενα και στη συνέχεια ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την φιλοσοφία. Μια μέρα αποφάσισε να εξαφανιστεί από τον ακαδημαϊκό χώρο για να ασχοληθεί με το γράψιμο και το θέατρο. Είναι βέβαιο ότι η φιλοσοφία της επιστήμης έχασε έναν λαμπρό λόγιο. Δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι το θέατρο κέρδισε κάτι. Ο ίδιος πάντως, κέρδισε πολλά από το θέατρο.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6638-61-8
Book pages: 
30
Book Dimensions: 
30χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο