Product

Χορωδιακά τραγούδια μέσα απ' την παράδοση

Product

Χουάν Κάρλος Α ο μοντέρνος βασιλιάς

Χόσγκελντιν!

Κωδικός:
84815
Description: 

Ένας άντρας και μια γυναίκα επιστρέφουν στον κατακτημένο τόπο τους με τη λαχτάρα να ξαναδέσουν το νήμα της νιότης με την τωρινή ζωή τους.
Επιστρέφοντας εκεί, στην Αμμόχωστο, ο Άγης και η Λυσάνδρα, δυο άνθρωποι που σε όλη τους τη ζωή αγωνίζονταν να είναι μαζί, ζητούν να ξεναγεννηθούν από το χώμα των αναμνήσεων και του έρωτα, να ξεπλυθούν με θάλασσα, να μυρωθούν με την ελπίδα για λύτρωση κάποτε...
Τι να τους πει το χόσγκελντιν... το καλωσόρισες! Αυτοί αξιώθηκαν. Και όλοι οι άλλοι γυρεύουν την απάντηση.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας άντρας και μια γυναίκα επιστρέφουν στον κατακτημένο τόπο τους με τη λαχτάρα να ξαναδέσουν το νήμα της νιότης με την τωρινή ζωή τους. Επιστρέφοντας εκεί, στην Αμμόχωστο, ο Άγης και η Λυσάνδρα, δυο άνθρωποι που σε όλη τους τη ζωή αγωνίζονταν να είναι μαζί, ζητούν να ξεναγεννηθούν από το χώμα των αναμνήσεων και του έρωτα, να ξεπλυθούν με θάλασσα, να μυρωθούν με την ελπίδα για λύτρωση κάποτε... Τι να τους πει το χόσγκελντιν... το καλωσόρισες! Αυτοί αξιώθηκαν. Και όλοι οι άλλοι γυρεύουν την απάντηση. "Κι όμως, ένας είναι ο σωστός και αξιοπρεπής τρόπος: με λευκές σημαίες, κλαδιά ελιάς, χωρίς διαβατήρια. Χωρίς φωνές, χωρίς υστερίες. Αποφασισμένοι. Προσκυνητές, αλλά και νόμιμοι δικαιούχοι και μόνιμοι διεκδικητές. Καλή Ανάσταση για όλους!"
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-417-057-0
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ανδρούλα Τουμάζου-Καλογεροπούλου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου. Αποφοίτησε από το Ελληνικό Γυμνάσιο Αμμοχώστου και σπούδασε στη Φιλοσοφική και τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ζει μόνιμα και εργάζεται στην Αθήνα ως φιλόλογος και δημοσιογράφος.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-417-057-0
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο