Product

Ψάχνοντας για χρυσό

Product

Ψάχνοντας με περιέργεια, γιατί οι άνθρωποι κάνουν παιδιά;

Ψάχνοντας λίγο φως για την ψυχή μου

Κωδικός:
126055
Description: 

[...] Παρόλο που στην προσωπική οικογενειακή ζωή έχω αναρωτηθεί πολύ λόγω της εκ γενετής ιδιαιτερότητας - διαφορετικότητας της αδελφούλας μου Μαριούλας, η πνευματική δημιουργική περιπέτεια υπάρχει μέσα μου. Αποφασίζοντας να εκμεταλλευτώ την ιδιαίτερη περίοδο αναβίωσης της Ανάστασης του Χριστού, παρεβρισκόμουνα για 5 χρόνια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της περιοχής μου, αφήνοντας τη μυσταγωγία της λειτουργίας να με επηρεάσει.

8,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Παρόλο που στην προσωπική οικογενειακή ζωή έχω αναρωτηθεί πολύ λόγω της εκ γενετής ιδιαιτερότητας - διαφορετικότητας της αδελφούλας μου Μαριούλας, η πνευματική δημιουργική περιπέτεια υπάρχει μέσα μου. Αποφασίζοντας να εκμεταλλευτώ την ιδιαίτερη περίοδο αναβίωσης της Ανάστασης του Χριστού, παρεβρισκόμουνα για 5 χρόνια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της περιοχής μου, αφήνοντας τη μυσταγωγία της λειτουργίας να με επηρεάσει. ... τεράστιες μαύρες σκιές μαζί με μικρές τρεμάμενες φωτεινές αναλαμπές και προσωπειά διάσπαρτα μικρά, μεγάλα, μεσαία, περνούσαν και διαπερνούσαν ψυχές, συναισθήματα και αισθήματα... Δεν ξέρω, πάντως δεν κατάφερα να μεταλάβω την κοινωνία του θείου. Μονάχα γέμισα με νέες γνώσεις όσο αφορά την ανάλυση της καταγραφής της ειλικρίνειας των ανθρώπων και το αντίστοιχο σεβασμό. Μανόλης Κασιμάτης
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89684-1-0
Book pages: 
53
Book Dimensions: 
25χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μανόλης Κασιμάτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Πήρε τα πρώτα μαθήματα φωτογραφίας από τον πατέρα του που ήταν φωτογράφος και για ένα διάστημα φωτορεπόρτερ της εφημερίδας ΑΥΓΗ. Σπούδασε γραφικές τέχνες, εκτύπωση όφσσετ, ηλεκτρονική τυπογραφία-ψηφιακή επεξεργασία. Επιπλέον παρακολούθησε σεμινάρια φωτογραφίας, επαγγελματικής κατάρτισης βίντεο και σεμινάρια για τις γραφικές τέχνες, την ιστορία του κινηματογράφου και των ΜΜΕ.
Είναι εκδότης του φωτογραφικού περιοδικού "Φωτογραφίζοντας" και του "Φωτογραφίζοντας Ιστορικά" (εκδόσεις "Αιθεροβάμων") καθώς και του "Εκ Τύποις" (περιοδικού για την τυπογραφία και την ιστορία της).
Οργάνωσε και επιμελείται με φωτογραφικές εκθέσεις και άρθρα το φωτογραφικό-δημιουργικό έργο του πατέρα του Στέλιου. Επίσης εκθέσεις φωτογραφικών ντοκουμέντων από τις φυλακές και εξορίες της περιόδου 1943-74. Ταυτόχρονα μελετάει την ιστορική αξία και δυναμική της φωτογραφίας ντοκουμέντου τη σκληρή αυτή περίοδο.
Παραδίδει μαθήματα φωτογραφικών τεχνών (Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (ΕΦΕ), Στέγη Φωτογραφημάτων, Πολιτιστικό Κέντρο "Παντελής", Σύλλογος Νεολαίας Κυθήρων "Πορφυρίς"). Φωτογραφίζει αθλητικά, ταξιδιωτικά, χορευτικά και πειραματικά θέματα.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89684-1-0
Book pages: 
53
Book Dimensions: 
25χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο