Product

Ψυχανάλυση: Η εποπτεία

Product

Ψυχανάλυση: Η παρουσία

Ψυχανάλυση: Η μοίρα στην ανθρώπινση σχέση

Κωδικός:
205302
Description: 

Η ανθρώπινη σχέση φαίνεται να έχει τη δική της μοίρα, η οποία ενδέχεται να είναι συνεχής ή να τη χαρακτηρίζουν ασυνέχειες, μπορεί να ξεκινά από τη γέννηση ή να εισβάλει ξαφνικά, να είναι άνθρωπος, γεγονός ή ασθένεια, να κάνει μια ζωή ν’ ανθίζει ή να μαραίνεται, να οδηγεί στην ευτυχία ή στον όλεθρο.

Στην παρούσα εργασία η συγγραφέας χαράζει ανάγλυφα το τοπίο της μοίρας με παραδείγματα λίγο ώς πολύ γνωστών προσωπικοτήτων από την ιστορία, την τέχνη και τη φιλοσοφία, με πρώτο στόχο να εισαγάγει ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις.

7,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ανθρώπινη σχέση φαίνεται να έχει τη δική της μοίρα, η οποία ενδέχεται να είναι συνεχής ή να τη χαρακτηρίζουν ασυνέχειες, μπορεί να ξεκινά από τη γέννηση ή να εισβάλει ξαφνικά, να είναι άνθρωπος, γεγονός ή ασθένεια, να κάνει μια ζωή ν’ ανθίζει ή να μαραίνεται, να οδηγεί στην ευτυχία ή στον όλεθρο. Στην παρούσα εργασία η συγγραφέας χαράζει ανάγλυφα το τοπίο της μοίρας με παραδείγματα λίγο ώς πολύ γνωστών προσωπικοτήτων από την ιστορία, την τέχνη και τη φιλοσοφία, με πρώτο στόχο να εισαγάγει ερωτήματα που περιμένουν απαντήσεις.
Subtitle: 
Αναζήτηση
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-452-208-6
Book pages: 
27
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Αναζήτηση
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-452-208-6
Book pages: 
27
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο