Product

Ψυχιατρική και δίκαιο

Product

Ψυχιατρική και Δίκαιο

Ψυχιατρική και δίκαιο IV: Αυτοκαταστροφικότητα, μια επιστημονική προσέγγιση

Κωδικός:
149914
Description: 

Με την κυκλοφορία του τέταρτου κατά σειρά τόμου πεπραγμένων, "Ψυχιατρική και δίκαιο", κλείνει ένας επιστημονικός κύκλος διεπιστημονικής προσέγγισης κρίσιμων θεμάτων από την οπτική γωνία δύο κορυφαίων επιστημών.
Ευχή και στόχος των επιμελητών της έκδοσης, αλλά και απαίτηση του επιστημονικού κόσμου της χώρας, είναι να συνεχιστεί ο διάλογος διευρυμένος και με άλλες επιστημονικές κατευθύνσεις, που σίγουρα οι εκπρόσωποί τους θα καταθέσουν νέες γνώσεις, ιδέες και απόψεις σε κοινά κρίσιμα θέματα που ενδιαφέρουν την καθόλου επιστήμη και την κοινωνία.

41,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με την κυκλοφορία του τέταρτου κατά σειρά τόμου πεπραγμένων, "Ψυχιατρική και δίκαιο", κλείνει ένας επιστημονικός κύκλος διεπιστημονικής προσέγγισης κρίσιμων θεμάτων από την οπτική γωνία δύο κορυφαίων επιστημών. Ευχή και στόχος των επιμελητών της έκδοσης, αλλά και απαίτηση του επιστημονικού κόσμου της χώρας, είναι να συνεχιστεί ο διάλογος διευρυμένος και με άλλες επιστημονικές κατευθύνσεις, που σίγουρα οι εκπρόσωποί τους θα καταθέσουν νέες γνώσεις, ιδέες και απόψεις σε κοινά κρίσιμα θέματα που ενδιαφέρουν την καθόλου επιστήμη και την κοινωνία.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-15-2293-Χ
Book pages: 
498
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-15-2293-Χ
Book pages: 
498
Publication Place: 
Αθήνα