Product

Ψυχολογία και τέχνη

Product

Ψυχολογία και ψυχική υγεία

Ψυχολογία και ψυχιατρική στο διαδίκτυο

Κωδικός:
73421
Description: 

Το Διαδίκτυο έχει καθιερωθεί σήμερα ως πρωτεύον μέσο μαζικής επικοινωνίας, ενώ ορατή είναι πλέον στο άμεσο μέλλον η σύγκλιση και ενσωμάτωση σε αυτό των παραδοσιακών μορφών επικοινωνίας, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Ο όγκος της πληροφορίας που διακινείται καθημερινά στο Διαδίκτυο αγγίζει αστρονομικά μεγέθη και αναφέρεται σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Διαδίκτυο έχει καθιερωθεί σήμερα ως πρωτεύον μέσο μαζικής επικοινωνίας, ενώ ορατή είναι πλέον στο άμεσο μέλλον η σύγκλιση και ενσωμάτωση σε αυτό των παραδοσιακών μορφών επικοινωνίας, του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Ο όγκος της πληροφορίας που διακινείται καθημερινά στο Διαδίκτυο αγγίζει αστρονομικά μεγέθη και αναφέρεται σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας. Οι επιστήμες της ψυχολογίας και της ψυχιατρικής αντιπροσωπεύονται στο Διαδίκτυο από πληθώρα ιστοχώρων διευκολύνοντας σημαντικά τη διάδοση της γνώσης σε επιστήμονες, σε φοιτητές αλλά και στο απλό κοινό που εκδηλώνει ενδιαφέρον για τις εν λόγω επιστήμες. Το βιβλίο αυτό εισάγει τον αναγνώστη στις βασικές έννοιες του Διαδικτύου και τον βοηθάει να κατανοήσει τη λειτουργία του. Επιπλέον, τον καθοδηγεί στην πλοήγησή του στο Διαδίκτυο, παρουσιάζοντας επιλεγμένους και ποιοτικούς ιστοχώρους που καλύπτουν τα γνωστικά πεδία της ψυχολογίας, με όλους τους κλάδους της, και της ψυχιατρικής. Παράλληλα, λειτουργεί ως "διευθυνσιογράφος" παραθέτοντας εκτεταμένους καταλόγους με περισσότερες από 5.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις. Ένα πολύτιμο βοήθημα για τους ψυχολόγους και τους ψυχιάτρους στην καθημερινή ερευνητική και επαγγελματική τους δραστηριότητα, αλλά και για τους φοιτητές στις πανεπιστημιακές σπουδές τους.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-406-107-0
Book pages: 
571
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελένη Βασιλάκη πραγματοποίησε τις προπτυχιακές της σπουδές στα Ιωάννινα και τις μεταπτυχιακές σπουδές της στα Πανεπιστήμια του Edinburgh και Dundee στη Σκοτία. Από το 1992 μέχρι σήμερα εργάζεται στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο οποίο εκλέχθηκε πρόσφατα στη βαθμίδα της επίκουρης καθηγήτριας Ψυχολογίας. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα στρέφονται γύρω από τις επιπτώσεις του άγχους και γενικότερα των θυμικών καταστάσεων στις γνωστικές λειτουργίες. Εκπροσωπεί την ελληνική ερευνητική κοινότητα στη Διεθνή Εταιρεία για την Έρευνα στην Περιοχή του Στρες και του Άγχους (Star Society) και στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία για την Εφηβεία (EARA). Έχει συγγράψει αρκετά κεφάλαια σε συλλογικούς τόμους και έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και σε ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-406-107-0
Book pages: 
571
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο