Product

Ψυχολογία της μάθησης

Product

Ψυχολογία της νοημοσύνης

Ψυχολογία της μητρότητας

Κωδικός:
119632
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η μητρότητα αποτελεί κορυφαία στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, συχνά, μάλιστα, είναι θεμελιώδης για την προσωπική της εξέλιξη και την ωρίμανση της. Το βιβλίο αναλύει αυτήν ακριβώς την εμπειρία, από τη στιγμή που μια γυναίκα τη βάζει στο μυαλό της μέχρι τη "λεπτή" φάση της πρώτης επαφής με το μωρό. Ειδικότερα, περιγράφονται οι πρακτικές βοήθειας και φροντίδας και η ακολουθία όλων των φάσεων:
- η μητρότητα ως επιθυμία και επιλογή,
- η εγκυμοσύνη και ο τοκετός,
- η λοχεία και ο πρώτος δεσμός με το παιδί.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η μητρότητα αποτελεί κορυφαία στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, συχνά, μάλιστα, είναι θεμελιώδης για την προσωπική της εξέλιξη και την ωρίμανση της. Το βιβλίο αναλύει αυτήν ακριβώς την εμπειρία, από τη στιγμή που μια γυναίκα τη βάζει στο μυαλό της μέχρι τη "λεπτή" φάση της πρώτης επαφής με το μωρό. Ειδικότερα, περιγράφονται οι πρακτικές βοήθειας και φροντίδας και η ακολουθία όλων των φάσεων: - η μητρότητα ως επιθυμία και επιλογή, - η εγκυμοσύνη και ο τοκετός, - η λοχεία και ο πρώτος δεσμός με το παιδί.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6621-49-9
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Άλντα Σκοπέζι διδάσκει Ψυχολογία της Ανάπτυξης και Θεωρία και Τεχνικές παρατήρησης της παιδικής συμπεριφοράς στο Πανεπιστήμιο της Τζένοβα.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6621-49-9
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο