Product

Ωκεανός

Product

Ωκεανός του ήχου

Ωκεανός

Κωδικός:
187611
Description: 

Διαβάζεις πραγματικά γεγονότα και περιστάσεις σκληρές θαλασσινές αλήθειες, το τι τραβούν οι 'Ελληνες ναυτικοί, για να βγάλουν το ψωμί τους.

Τρεις φορές ναυαγός τρεις φορές στον Άδη, και γύρισα πίσω, Ναυαγήσαμε,!!!!!! το πλοίο κόπηκε στα δύο σαν αγγούρι, σκορπιστήκαμε από τα πελώρια κύματα, μετά μαζευτήκαμε 12 άτομα σε μια σχεδία, δεχτήκαμε επίθεση από γκρίζα μεγάλα σκυλόψαρα, πρώτη επίθεση τους, έκοψαν τα πόδια του ενός, χάθηκε ένας άλλος, δώσαμε μάχη με τα σκυλόψαρα.

19,71 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Διαβάζεις πραγματικά γεγονότα και περιστάσεις σκληρές θαλασσινές αλήθειες, το τι τραβούν οι 'Ελληνες ναυτικοί, για να βγάλουν το ψωμί τους. Τρεις φορές ναυαγός τρεις φορές στον Άδη, και γύρισα πίσω, Ναυαγήσαμε,!!!!!! το πλοίο κόπηκε στα δύο σαν αγγούρι, σκορπιστήκαμε από τα πελώρια κύματα, μετά μαζευτήκαμε 12 άτομα σε μια σχεδία, δεχτήκαμε επίθεση από γκρίζα μεγάλα σκυλόψαρα, πρώτη επίθεση τους, έκοψαν τα πόδια του ενός, χάθηκε ένας άλλος, δώσαμε μάχη με τα σκυλόψαρα. Δεχτήκαμε επιθέσεις από τα ψαροπούλια και τους πελαγίσιους γλάρους για να μας βγάλουν τα μάτια, τσιμπούσαν κάθε γυμνό μέρος του κορμιού μας. Πέθαναν άτομα ενώ περιμέναμε βοήθεια ήπιαν θαλασσινό νερό τρελάθηκαν. Σκληρές στιγμές σε ανοιχτό πέλαγος θαλασσοταραχή - τρικυμία κύματα των είκοσι (20) μέτρων. Για μας που ζήσαμε υπάρχει ΘΕΟΣ Για αυτούς που πνίγηκαν;;;??????????
Subtitle: 
Πραγματικά συμβάντα
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-9482-43-0
Book pages: 
370
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Πραγματικά συμβάντα
Publications Date: 
2013
Book ISBN: 
960-9482-43-0
Book pages: 
370
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο