Product

Ω, τι τσίρκο μπαμπά!

Product

Ω!

Ω, τι υπέροχος κόσμος

Κωδικός:
75544
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τι κάνει μια νέα, όμορφη, δραστήρια και μοντέρνα Αγγλίδα μετά από μια ερωτική απογοήτευση;
Αποφασίζει να βοηθήσει τους συνανθρώπους της και από το Λονδίνο βρίσκεται εθελόντρια σ' έναν καταυλισμό προσφύγων στην καρδιά της Αφρικής, όπου αφοσιώνεται ολόψυχα στην υπόθεση των καταφρονεμένων και καταδιωγμένων αυτού του κόσμου!
Μια συγκινητική ιστορία ανθρωπιάς, δοσμένη με χιούμορ, τρυφερότητα και αισιοδοξία από την Έλεν Φήλντινγκ.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Τι κάνει μια νέα, όμορφη, δραστήρια και μοντέρνα Αγγλίδα μετά από μια ερωτική απογοήτευση; Αποφασίζει να βοηθήσει τους συνανθρώπους της και από το Λονδίνο βρίσκεται εθελόντρια σ' έναν καταυλισμό προσφύγων στην καρδιά της Αφρικής, όπου αφοσιώνεται ολόψυχα στην υπόθεση των καταφρονεμένων και καταδιωγμένων αυτού του κόσμου! Μια συγκινητική ιστορία ανθρωπιάς, δοσμένη με χιούμορ, τρυφερότητα και αισιοδοξία από την Έλεν Φήλντινγκ. Ένα μυθιστόρημα που διαβάζεται απολαυστικά και ταυτόχρονα μας βάζει να σκεφτούμε και ν' αναθεωρήσουμε κάποιες εφησυχασμένες αντιλήψεις μας.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-410-281-8
Book pages: 
502
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Έλεν Φήλντινγκ (1958), συγγραφέας και σεναριογράφος, έγινε παγκόσµια γνωστή ως η δηµιουργός της Μπρίτζετ Τζόουνς, µιας τριαντάχρονης µόνης γυναίκας στο Λονδίνο τη δεκαετία του 1990. Γεννήθηκε στο Γιορκσάιρ και ζει στο Λονδίνο. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο BBC για δέκα χρόνια και στη συνέχεια σε διάφορες εφημερίδες. Σήμερα αρθρογραφεί στην εφημερίδα "The Daily Telegraph".
Το "Ω, τι υπέροχος κόσμος" αποτέλεσε το πρώτο της μυθιστόρημα και εκδόθηκε το 1994. Το δεύτερο (1996), "Μπρος γκρεμός και πίσω... ράφι" ("Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς"), της εξασφάλισε μεγάλη επιτυχία στη Μ. Βρετανία, στη συνέχεια μεταφράστηκε σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες κι έγινε παγκόσμιο μπεστ-σέλερ, ενώ γυρίστηκε και κινηματογραφική ταινία. Το 1998 τιμήθηκε με το British Book Award - το αντίστοιχο Όσκαρ των εκδόσεων- ως το καλύτερο βιβλίο της χρονιάς. Το τρίτο βιβλίο της, "Προς γνώση και συμμόρφωση" (1999, συνέχεια του "Ημερολογίου της Μπρίτζετ Τζόουνς"), σημείωσε κι αυτό τεράστια επιτυχία. Σε έρευνα της εφ. The Guardian το "Ηµερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς" αναδείχθηκε µέσα στα 10 βιβλία που εκφράζουν καλύτερα τον 20ό αιώνα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-410-281-8
Book pages: 
502
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο