Product

10 ημέρες που συγκλόνισαν εμένα

Product

10 ιστορίες με πειρατές

10 θαλασσινά origami

Κωδικός:
196065
Description: 

Ελάτε να ξεδιπλώσουμε τα μυστικά της ιαπωνικής τέχνης της χαρτοδιπλωτικής, του origami (oru σημαίνει διπλώνω και kami χαρτί) καθώς και του kirigami (kiru σημαίνει κόβω και kami χαρτί). Θα χρειαστούμε ένα τετράγωνο κομμάτι χαρτί και πολύ φαντασία!
Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε μερικά χαρτιά που μπορείτε να κόψετε, αλλά για να δημιουργήσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι είδος ή μέγεθος θέλετε: χαρτί γραφής ή γλασσέ, χαρτί περιτυλίγματος ακόμα και εφημερίδες ή περιοδικά! Αρκεί το χαρτί σας να είναι τετράγωνο. Καλά διπλώματα!

4,11 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ελάτε να ξεδιπλώσουμε τα μυστικά της ιαπωνικής τέχνης της χαρτοδιπλωτικής, του origami (oru σημαίνει διπλώνω και kami χαρτί) καθώς και του kirigami (kiru σημαίνει κόβω και kami χαρτί). Θα χρειαστούμε ένα τετράγωνο κομμάτι χαρτί και πολύ φαντασία! Στις επόμενες σελίδες θα βρείτε μερικά χαρτιά που μπορείτε να κόψετε, αλλά για να δημιουργήσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι είδος ή μέγεθος θέλετε: χαρτί γραφής ή γλασσέ, χαρτί περιτυλίγματος ακόμα και εφημερίδες ή περιοδικά! Αρκεί το χαρτί σας να είναι τετράγωνο. Καλά διπλώματα!
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-471-081-8
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
16χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-471-081-8
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
16χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο