Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72638 Ψήφοι
113 Σχόλια
 
   Facebook
100 καλύτερες συνταγές της ελληνικής κουζίνας

100 καλύτερες συνταγές της ελληνικής κουζίνας

Κωδικός: 99615

Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Αν δεν μοιραστούμε τη φλόγα με τους φίλους είναι καταδικασμένη να σβήσει (Stan Rougier). Ελπίζω αυτό το βιβλίο, αποτέλεσμα της πολύχρονης ενασχόλησής μου στο χώρο της γεύσης, να αποτελέσει ιμάντα μετάδοσης γνώσης και τεχνικής για δημιουργία και εξέλιξη.


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Υπότίτλος: Μαγειρική step by step
Κωδικός προϊόντος: 99615
ISBN: 960-442-174-3
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Οκτωβρίος
Έτος Έκδοσης: 2005
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 221
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 24χ17

Μη διαθέσιμη τιμή ...

 
Μη διαθέσιμό<br>στο bibliopolio.gr Μη διαθέσιμό
στο bibliopolio.gr


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Αν δεν μοιραστούμε τη φλόγα με τους φίλους είναι καταδικασμένη να σβήσει (Stan Rougier). Ελπίζω αυτό το βιβλίο, αποτέλεσμα της πολύχρονης ενασχόλησής μου στο χώρο της γεύσης, να αποτελέσει ιμάντα μετάδοσης γνώσης και τεχνικής για δημιουργία και εξέλιξη.


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Υπότίτλος: Μαγειρική step by step
Κωδικός προϊόντος: 99615
ISBN: 960-442-174-3
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Οκτωβρίος
Έτος Έκδοσης: 2005
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 221
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 24χ17



Γκελντής, Γιάννης

Ο Γιάννης Γκελντής γεννήθηκε το 1967 στο Βισμπάντεν της Γερμανίας από Έλληνες γονείς Αριστούχος πτυχιούχος του "Ecole de l hotelier de Lausanne" στην Ελβετία ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Χαϊδελβέργη και στο Σότο Μαρίνο της Ιταλίας
Θήτευσε κοντά σε διακεκριμέα ονόματα που πρωταγωνιστούν στις διεθνείς γαστρονομικές σκηνές Μέντοράς του όμως παραμένει ο πατέρας του ο οποίος είναι καταξιωμένος σεφ
Με πολλές διακρίσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα νιώθει βαθιά ικανοποίηση για την κατάκτηση των "Χρυσών Σκούφων" του και δηλώνει αθεράπευτα μαγεμένος με την ελληνική κουζίνα που κυριαρχεί στα διεθνή γαστρονομικά δρώμενα

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

100 καλύτερες συνταγές για γλυκά  120 προτάσεις με φέτα  Τρώγοντας... χάνοντας  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Ελληνικά Γράμματα
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 

Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
100 καλύτερες συνταγές της ελληνικής κουζίνας
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2018 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.