Βιβλίο: 100% Food: Σπιτικό ελληνικό fast food απο: Alba - bibliopolio.gr - Παλαιοβιβλιοπωλειο
   Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
Η ταυτότητα
Η ταυτότητα

14.54EUR 7.00EUR

Φανταστικοί θάνατοι
Φανταστικοί θάνατοι

18.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Οι καπετάνιοι της άμμου
Οι καπετάνιοι της άμμου

12.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Ο ελληνικός τρόπος
Ο ελληνικός τρόπος

30.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Ένα πεινασμένο στόμα
Ένα πεινασμένο στόμα

15.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Το ελάχιστον της ζωής του
Το ελάχιστον της ζωής του

18.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
73100 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
100% Food: Σπιτικό ελληνικό fast food

100% Food: Σπιτικό ελληνικό fast food

Κωδικός: 115832

Γρήγορο και υγιεινό
Συγγραφέας: Αλεξιάδου, Αλεξία
Φωτογράφος: Λάλας, Κώστας Αθανασοπούλου, Βιβιάννα
Εκδότης: Alba
Σειρα: 100% Food
ISBN: 960-6673-08-1
Έτος Έκδοσης: 2007
Κωδικός προϊόντος: 115832
Μη διαθέσιμη τιμή ...

 
Διαθέσιμο<br>Αποστολή<br> σε 6-7 ημέρες. Διαθέσιμο
Αποστολή
σε 6-7 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

[...] Η ελληνική κουζίνα είναι όλα αυτά που αγαπάμε και που ταιριάζουν απόλυτα στη γεύση: τα φαγητά που μαγείρευαν οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας. Τα υπέροχα λαδερά μας, τα χόρτα και οι πλούσιες σαλάτες μας και οι συνδυασμοί όλων αυτών με άφθονα ψάρια και λίγο κρέας, κυρίως χοιρινό, αρνί ή κοτόπουλο. Όλα αυτά μπορούν εύκολα να γίνουν το καθημερινό μας fast food, το ελληνικό σπιτικό μας φαγητό. Μειώνουμε μεν το λάδι στα λαδερά της γιαγιάς, δημιουργούμε σύγχρονες γεύσεις αναμειγνύοντας το ψάρι στο τηγάνι ή στο γουόκ με μανιτάρια και λαχανικά, ανακατεύουμε, συμπληρώνουμε, εξελίσσουμε και γεννάμε τη Νέα Ελληνική Κουζίνα. [...]

(Αλεξία Αλεξιάδου, από το εισαγωγικό κείμενο)


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Υπότίτλος: Γρήγορο και υγιεινό
Κωδικός προϊόντος: 115832
ISBN: 960-6673-08-1
Γλώσσα: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Ιανουαρίος
Έτος Έκδοσης: 2007
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 64
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 29χ21



Αλεξιάδου, Αλεξία

H πρώτη δουλειά της Aλεξίας Aλεξιάδου στο χώρο της μαγειρικής ήταν η συγγραφή και έκδοση του βιβλίου "Eξωτική κουζίνα " που έτυχε μεγάλης αναγνώρισης από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό H "Eξωτική κουζίνα " είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με τον κόσμο των γεύσεων Eίναι απόρροια μιας έως τώρα σύντομης αλλά ουσιαστικής πορείας η οποία την έφερε από τον κόσμο των χρηματοοικονομικών και το MBA στο City University Business School του Λονδίνου στη μεγάλη της αγάπη που λόγω παράδοσης δεν μπορούσε παρά να είναι η μαγειρική H Aλεξία Aλεξιάδου έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά και εξειδικευμένα έντυπα δίνοντας μια νεανική πνοή στον κόσμο της μαγειρικής Υπήρξε τακτική συνεργάτης πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών μαζί με τη μητέρα της Bέφα Aλεξιάδου παρουσιάζοντας νεανικές πρωτότυπες συνταγές από την ελληνική και διεθνή κουζίνα Σε συνεργασία με τη μητέρα της έχουν δημιουργήσει τη σειρά "20 Kαλύτερες συνταγές" που τιμήθηκε με διεθνές βραβείο στην έκθεση βιβλίων γαστρονομίας του Perigueux Σε συνεργασία και πάλι με τη μητέρα της έγραψε φωτογράφισε και επιμελήθηκε την έκδοση του βιβλίου "Nηστήσιμα και υγιεινά" που επίσης βραβεύτηκε στο Perigueux καθώς και για τη φωτογράφισή του στην Aυστραλία αργυρό μετάλλιο "International Jacobs Creek Culinary Awards" Το βιβλίο της "Eρωτικές συνταγές" παρουσιάστηκε σε μία μοναδική εκδήλωση στην Kηφισιά ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων 14 Φεβρουαρίου βραβεύτηκε στη Γαλλία και προτάθηκε στις απονομές του οργανισμού ICR "International Cooking Revue" ως το καλύτερο βιβλίο στην Eλλάδα H αγγλική έκδοση του βιβλίου τιτλοφορείται "CookingA Love Affair" και κυκλοφόρησε στην Aμερική στην Αγγλία στον Καναδά και στην Αυστραλία Ακολούθησαν τα επίσης βραβευμένα στο εξωτερικό βιβλία "Γεύσεις γάμου" και "Μια γιορτή για τα παιδιά" Α βραβείο καλύτερου βιβλίου μαγειρικής για παιδιά Βαρκελώνη 2004

H Aλεξία Aλεξιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μένει μόνιμα στην Aθήνα Μαζί με τον σύζυγό της Eυάγγελο Kιτσάκη είναι οι ιδιοκτήτες του εκδοτικού οίκου "Alba" Έχουν δύο κόρες τη Xαρά και τη Γενοβέφα Η τελευταία της εκδοτική δημιουργία είναι το περιοδικό "realfood" μια πολυτελής μηνιαία έκδοση για τη γεύση τη διατροφή και τη ζωή στο σπίτι

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

100% Food: Light και οικονομικά  100% Food: Νηστεία και νοστιμιά  100% Food: Πασχαλινές γεύσεις  Cooking a Fairytale  Cooking a Love Affair  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Alba
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Φυτά Του Ολύμπου
Φυτά Του Ολύμπου
85.00EUR
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
100% Food: Σπιτικό ελληνικό fast food
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2020 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.