Product

101 διδάγματα ζωής

Product

101 εμπειρίες φιλοσοφίας της καθημερινής ζωής

101 δίσκοι που σημάδεψαν την ποπ κουλτούρα

Κωδικός:
114167
Manufacturer: 
Description: 

Χιλιάδες δίσκοι έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία πενήντα χρόνια και δεκάδες μουσικά είδη και ιδιώματα έχουν εμφανιστεί από τότε: Ροκ, σόουλ, τζαζ, φανκ, γκαράζ, ψυχεδέλεια, χαρντ ροκ, ηλεκτροπόπ, έθνικ, άμπιεντ, ραπ, ντίσκο, χάουζ... Και μόνο να τα απαριθμίσεις, χρειάζεσαι ώρα... Όλα μαζί, ένα τεράστιο χαρμάνι που συνεχώς ανακατεύεται για να υπάρξουν νέες ιδέες και διαφορετικές κατευθύνσεις, ανατροπές και συμβιβασμοί, στιγμές που όλα συντονίζονται αρμονικά για να μας συναρπάσουν κι άλλες που νομίζεις πως τίποτα δεν κουνιέται.

13,24 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Χιλιάδες δίσκοι έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία πενήντα χρόνια και δεκάδες μουσικά είδη και ιδιώματα έχουν εμφανιστεί από τότε: Ροκ, σόουλ, τζαζ, φανκ, γκαράζ, ψυχεδέλεια, χαρντ ροκ, ηλεκτροπόπ, έθνικ, άμπιεντ, ραπ, ντίσκο, χάουζ... Και μόνο να τα απαριθμίσεις, χρειάζεσαι ώρα... Όλα μαζί, ένα τεράστιο χαρμάνι που συνεχώς ανακατεύεται για να υπάρξουν νέες ιδέες και διαφορετικές κατευθύνσεις, ανατροπές και συμβιβασμοί, στιγμές που όλα συντονίζονται αρμονικά για να μας συναρπάσουν κι άλλες που νομίζεις πως τίποτα δεν κουνιέται. Μέσα σε αυτό των κολοσσιαίων διαστάσεων πανηγύρι που ποτέ δεν παίρνει ανάσα, ανάμεσα στους χιλιάδες δίσκους, υπάρχουν μερικοί που φωτίζουν σαν φάροι. Οι ήλιοι στο αστρικό σύμπαν της μουσικής. Ορίζουν και καθορίζουν μια περιοχή, γίνονται σημείο αναφοράς για τους "δορυφόρους" τους, που έλκονται από το μαγνητικό τους πεδίο, ανοίγουν νέους δρόμους στην εξερεύνηση του κόσμου και της ψυχής μας. Στο δικό μου γαλαξία υπάρχουν 100-150 δίσκοι αστέρια και γύρω τους οι χιλιάδες δορυφόροι. Αυτό το βιβλίο προσπαθεί να τους εντοπίσει, Το ταξίδι είναι δική σου υπόθεση.
Subtitle: 
Και 500 ακόμα προτάσεις δίσκων
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88204-8-0
Book pages: 
161
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μάκης Μηλάτος ακούει και συλλέγει δίσκους από το 1974. Από το 1977 συνεργάζεται με μουσικά έντυπα, περιοδικά ποικίλης ύλης, εφημερίδες και από το 1980 κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο.
Ακόμη έχει δουλέψει ως dj, έχει κάνει παραγωγές δίσκων, έχει επιμεληθεί συλλογές και έχει διδάξει παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών σε ΙΕΚ και προγράμματα κατάρτισης.

Subtitle: 
Και 500 ακόμα προτάσεις δίσκων
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88204-8-0
Book pages: 
161
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο