Product

12 αγαπημένα κλασικά παραμύθια

Product

12 αφίσες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο: Ημερολόγιο 2015

12 αξίες για ένα βιώσιμο πλανήτη

Κωδικός:
123189
Αuthor: 
Description: 

Σ' έναν κόσμο που αναζητεί ηθική καθοδήγηση, οι "Δώδεκα αξίες" προτείνουν τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ζήσουμε υπεύθυνα, να επενακτιμήσουμε τις αξίες μας και να αναπτύξουμε παγκόσμια συνείδηση.

Τούτοι οι καιροί των μεγάλων αλλαγών μας προκαλούν να αναθεωρήσουμε τις αξίες με τις οποίες ζούμε. Το κυνήγι των υλικών αγαθών προκάλεσε μεγάλες οικονομικές ανισότητες και καταστροφικές κλιματολογικές αλλαγές και διαιρεί όλο και πιο πολύ λαούς και χώρες.

Έτσι, πολλοί αμφισβητούν πια τη "σοφία" των επικρατούντων ηθών.

18,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σ' έναν κόσμο που αναζητεί ηθική καθοδήγηση, οι "Δώδεκα αξίες" προτείνουν τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ζήσουμε υπεύθυνα, να επενακτιμήσουμε τις αξίες μας και να αναπτύξουμε παγκόσμια συνείδηση. Τούτοι οι καιροί των μεγάλων αλλαγών μας προκαλούν να αναθεωρήσουμε τις αξίες με τις οποίες ζούμε. Το κυνήγι των υλικών αγαθών προκάλεσε μεγάλες οικονομικές ανισότητες και καταστροφικές κλιματολογικές αλλαγές και διαιρεί όλο και πιο πολύ λαούς και χώρες. Έτσι, πολλοί αμφισβητούν πια τη "σοφία" των επικρατούντων ηθών. Ο Μάρτιν Χάους προτείνει δώδεκα αξίες με τις οποίες μπορούμε να ζήσουμε υπεύθυνα στο σημερινό κόσμο. Εμπνευσμένα από τη διδασκαλία του ανθρωπιστή διανοούμενου Τζ. Κρισναμούρτι, τα ιδανικά αυτά εφαρμόζονται τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οδηγούν σε έναν τρόπο ζωής με ανοιχτούς ορίζοντες, σε πράξεις που χαρακτηρίζονται από ακεραιότητα και στην κατανόηση της αλληλεξάρτησης με κάθε ζωντανό πλάσμα. Για να εικονογραφήσει στην πράξη αυτές τις αξίες, ο συγγραφέας περιέλαβε στο βιβλίο του πορτρέτα δώδεκα ανθρώπων από διάφορα μέρη του κόσμου που έκαναν και κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή και στις κοινότητες τους. Δείχνοντας μας τι είναι δυνατό να γίνει, μας εμπνέουν όλους. (Μπομπ Μπράουν, Αυστραλός Γερουσιαστής)
Subtitle: 
Συνεισφορά, ακεραιότητα, υπευθυνότητα, σεβασμός, αγάπη, μάθηση, απλότητα, παγκόσμια συνειδηση, συνειδητοποίηση, ένας πλανήτης, επαγρύπνηση, ένας λαός
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-535-525-6
Book pages: 
200
Book Dimensions: 
19χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Μάρτιν Χάους, συγγραφέας, φωτογράφος και σύμβουλος διαχείρισης άγριας φύσης, γεννήθηκε στην Αγγλία και από τα δώδεκα του χρόνια ζει στην Τασμανία.
Μεγάλο μέρος της ζωής του το πέρασε στους αγριότοπους της Τασμανίας, συχνά μόνος.
Ο Μάρτιν Χάους αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 25 χρόνων στη φωτογράφιση της άγριας φύσης, ενώ τα τελευταία δώδεκα χρόνια γράφει για φιλοσοφικά ζητήματα.

Subtitle: 
Συνεισφορά, ακεραιότητα, υπευθυνότητα, σεβασμός, αγάπη, μάθηση, απλότητα, παγκόσμια συνειδηση, συνειδητοποίηση, ένας πλανήτης, επαγρύπνηση, ένας λαός
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-535-525-6
Book pages: 
200
Book Dimensions: 
19χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο