Product

1.2.3. ... φτου ξελευτερία!

Product

1.864 παροιμίες και γνωμικά

1.500 πέτρινα τοξωτά γεφύρια της Ελλάδας

Κωδικός:
173322
Description: 

"Σε μια εποχή που η βαθειά σύνθετη κρίση έχει βυθίσει τους 'Έλληνες σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα απογοήτευσης και κατάθλιψης, τα "Πέτρινα τοξωτά γεφύρια της Ελλάδας" του Γιώργου και της Εύης Μπεληγιάννη αποτελούν μια ακτίνα αισιοδοξίας και πίστης ότι οι Έλληνες στα δύσκολα ξέρουν να βγαίνουν νικητές.
Μετατρέποντας το χόμπι τους σε "ιερό πάθος" πέτυχαν να αναδείξουν 1.500 πέτρινα τοξωτά γεφύρια σε όλη την Ελλάδα, πολύτιμους θησαυρούς της λαϊκής αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς."
(Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, π. Υπουργός)

72,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Σε μια εποχή που η βαθειά σύνθετη κρίση έχει βυθίσει τους 'Έλληνες σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα απογοήτευσης και κατάθλιψης, τα "Πέτρινα τοξωτά γεφύρια της Ελλάδας" του Γιώργου και της Εύης Μπεληγιάννη αποτελούν μια ακτίνα αισιοδοξίας και πίστης ότι οι Έλληνες στα δύσκολα ξέρουν να βγαίνουν νικητές. Μετατρέποντας το χόμπι τους σε "ιερό πάθος" πέτυχαν να αναδείξουν 1.500 πέτρινα τοξωτά γεφύρια σε όλη την Ελλάδα, πολύτιμους θησαυρούς της λαϊκής αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς." (Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, π. Υπουργός) Το ζεύγος Μπεληγιάννη έχει ταυτιστεί με το αποκορύφωμα της δημιουργίας του μάστορα της πέτρας... την προέκταση της φύσης... τα πέτρινα γεφύρια. Στάθηκε με λοξή στην αρχή ματιά και στη συνέχεια με μετωπική και διεισδυτική στα δημιουργήματα που συγκινούν, τόσο για τη στατική διαίσθηση των μαστόρων, όσο και για τη χρηστικότητα και την αισθητική τους. Τα πέτρινα γεφύρια βρήκαν τους πρεσβευτές τους... και οι άνθρωποι της πέτρας τη φωνή τους." (Καθηγητής Χρήστος Β. Μασσαλάς, π. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων)
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-464-260-Χ
Book pages: 
599
Book Dimensions: 
25χ29
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-464-260-Χ
Book pages: 
599
Book Dimensions: 
25χ29
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο