Product

17.000 ελληνικές παροιμίες

Product

170 αλήθειες για την υγεία

17+1 ονόματα

Κωδικός:
91050
Manufacturer: 
Description: 

Η δουλειά του Κώστα Μαρδά δεν είναι απλώς ένα πολύτιμο εργαλείο για τους σπουδαστές και τους νέους δημοσιογράφους. Είναι 17+1 ολόκληρα βιβλία με συμπυκνωμένη τη σοφία και τη γνώση λαμπερών προσωπικοτήτων που κυριολεκτικά "έστυψε" και "ξεζούμισε" ο συγγραφέας σ' αυτές τις πολύωρες συζητήσεις μαζί τους. Και μολονότι οι συνεντεύξεις συνδέονται στενά με την επικαιρότητα των ημερών που ελήφθησαν, έχουν όλες το προσόν της διαχρονικότητας. [...]

10,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η δουλειά του Κώστα Μαρδά δεν είναι απλώς ένα πολύτιμο εργαλείο για τους σπουδαστές και τους νέους δημοσιογράφους. Είναι 17+1 ολόκληρα βιβλία με συμπυκνωμένη τη σοφία και τη γνώση λαμπερών προσωπικοτήτων που κυριολεκτικά "έστυψε" και "ξεζούμισε" ο συγγραφέας σ' αυτές τις πολύωρες συζητήσεις μαζί τους. Και μολονότι οι συνεντεύξεις συνδέονται στενά με την επικαιρότητα των ημερών που ελήφθησαν, έχουν όλες το προσόν της διαχρονικότητας. [...] Σχεδόν σε όλες τις συνεντεύξεις που θα διαβάσετε θα ιδείτε το ρεπόρτερ Μαρδά να "ζουλάει" το συνομιλητή του στο... "μαλακό υπογάστριο" με τις οδυνηρές και απρόβλεπτες ερωτήσεις του. [...] Ούτως ή άλλως, οι συνεντεύξεις του Κώστα Μαρδά είναι πράγματι μικροί τόμοι "εφ' όλης της ύλης" και αξίσουν έπαινοι στο συγγραφέα γιατί δείχνει βαθιά γνώση του θέματός του, είτε για πολιτική πρόκειται είτε για γράμματα και τέχνες είτε για φιλοσοφία είτε για θρησκεία. Και αυτό είναι το πιο πολύτιμο μάθημα στους νέους δημοσιογράφους που θέλουν ν' αποσπάσουν μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Να ξέρουν βαθιά το θέμα τους. (από τον πρόλογο του Χρήστου Πασαλάρη)
Subtitle: 
Αντι-διάλογοι
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-382-604-9
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κώστας Μαρδάς γεννήθηκε το 1956 στο Θολοποτάμι της Χίου. Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών. Συμμετείχε στο μεταπολεμικό φοιτητικό κίνημα ως μέλος της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης (ΠΑΣΠ) στο σύλλογο Χίων Σπουδαστών. Ξεκίνησε να δημοσιογραφεί στον τοπικό Τύπο και στην "Εξόρμηση". Από το 1981 εργάζεται στο "Έθνος" ως κοινοβουλευτικός συντάκτης και από το 1984 στις "Εικόνες" ως πολιτικός συντάκτης. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).
Το 2002 τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό βραβείο "Μπότση", γιατί ανέδειξε την ανθρώπινη πλευρά των Ελλήνων Βουλευτών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Subtitle: 
Αντι-διάλογοι
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-382-604-9
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο