Product

Cyprus Today Nicosia 2018

Product

Η Ιστορία του Παγκόσμιου Κυπέλλου

1908-1998 Ενενήντα Χρόνια Παναθηναικός

Κωδικός:
41269P
Description: 

2 Τόμοι

120,00 €
2 Τόμοι
Subtitle: 
Ποδοσφαιρική Εποποιία
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1999
Διαστάσεις Βιβλίου: 
34x24
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Σκληρό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
2

Ο Ευάγγελος Μελέκογλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1979, με πρώτη βασική εμπειρία τη συνεργασία με τον "Ποδοσφαιριστή", όργανο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Ως αθλητικός συντάκτης, εκτός από το ποδόσφαιρο, ασχολήθηκε με το βόλεϊμπολ, τον κλασικό αθλητισμό και τα βαριά αθλήματα. Από το 1980 εργάστηκε στην καθημερινή εφημερίδα "Μεσημβρινή", ενώ το 1983 εντάχθηκε στο αθλητικό τμήμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος". Στη συνέχεια εργάστηκε ως ρεπόρτερ στις αθλητικές εφημερίδες "Φίλαθλος", "Ομάδα" και "Φως των Σπορ" αλλά και στο αθλητικό τμήμα του συνδρομητικού καναλιού "Supersport", ενώ το 2001 διετέλεσε διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Alpha". Τα τελευταία 20 χρόνια συμμετείχε σε αρκετές αθλητικές εκδόσεις και άλλες δημοσιογραφικές προσπάθειες.

Ο Άγγελος Μενδρινός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Εργάστηκε σε πολλά μέσα. Στο "Φως των σπορ", (δύο φορές), "Ελεύθερο Τύπο" (τρεις φορές), "24 ώρες", "Η Πρώτη", "Ώρα των σπορ", "Sportime". Στη τηλεόραση δούλεψε στο Mega για 15 χρόνια, από τη πρώτη μέρα της λειτουργίας του, στην ΕΡΤ άλλα τέσσερα χρόνια και στο ΟΠΑΠ tv. Κι από τα ερτζιανά έχει δουλέψςι στο ΣΚΑΙ, Flash 9,61, Κανάλι 1, Ράδιο 5, ΕΡΑ Σπορ.

Γεννημένος στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1967, ήρθε στην Ελλάδα το 1972. Γιος κληρικού σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον κέρδισε η αθλητική δημοσιογραφία και από το 1987 εργάζεται στον "Ελεύθερο Τύπο", ενώ έχει συνεργαστεί σε αθλητικές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιοδικά και ειδικές εκδόσεις. Ήταν στέλεχος των Υπηρεσιών Τύπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Έχει καλύψει μεγάλες διοργανώσεις (Ολυμπιακούς Σίδνεϊ, παγκόσμια πρωταθλήματα στίβου, κολύμβησης κ.ά. σπορ). Συμμετείχε στη συγγραφή βιβλίων για τις κορυφαίες μορφές των Ολυμπιακών, την Εθνική ποδοσφαίρου και για συλλόγους. Έχει διδάξει σε ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Μέλος από το 2006 του δ.σ. του ΠΣΑΤ και παλαιότερα πρόεδρος του α΄ βάθμιου πειθ. Συμβουλίου.

Subtitle: 
Ποδοσφαιρική Εποποιία
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1999
Διαστάσεις Βιβλίου: 
34x24
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Σκληρό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
2