Product

25 αποδράσεις στην Ελλάδα

Product

25 ιστορίες για ευτυχισμένους αστούς

25 διαδρομές στην Ελλάδα

Κωδικός:
108319
Manufacturer: 
Description: 

Από την αδάμαστη ορεινή φύση των Αγράφων στα Πομακοχώρια της Θράκης και από τα χιονισμένα κορφοβούνια της Ηπείρου στους πετρόκτιστους οικισμούς της Δυτικής Μακεδονίας, η περιπλάνηση στον ελλαδικό χώρο αντιπροσωπεύει πάντα ένα αστείρευτο ταξίδι φαντασίας και πραγματικότητας, δίχως αρχή και τέλος. Μέσα από τις 25 επιλεγμένες διαδρομές που σας προτείνουμε, ταξιδέψτε, αναζητήστε και γνωρίστε αυθεντικούς και λιγότερο γνωστούς προορισμούς της πατρίδας μας. Αποδράστε στο όνειρο ταξιδεύοντας πάνω σε διαδρομές ξεχωριστές, που ενεργοποιούν άμεσα το ένστικτο και το κριτήριο του οδοιπόρου.

22,94 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Από την αδάμαστη ορεινή φύση των Αγράφων στα Πομακοχώρια της Θράκης και από τα χιονισμένα κορφοβούνια της Ηπείρου στους πετρόκτιστους οικισμούς της Δυτικής Μακεδονίας, η περιπλάνηση στον ελλαδικό χώρο αντιπροσωπεύει πάντα ένα αστείρευτο ταξίδι φαντασίας και πραγματικότητας, δίχως αρχή και τέλος. Μέσα από τις 25 επιλεγμένες διαδρομές που σας προτείνουμε, ταξιδέψτε, αναζητήστε και γνωρίστε αυθεντικούς και λιγότερο γνωστούς προορισμούς της πατρίδας μας. Αποδράστε στο όνειρο ταξιδεύοντας πάνω σε διαδρομές ξεχωριστές, που ενεργοποιούν άμεσα το ένστικτο και το κριτήριο του οδοιπόρου. Άλλωστε, τι αξία έχει ο χρόνος, το χρήμα και η ζωή αν δεν ξοδευτούν... ταξιδεύοντας;
Subtitle: 
Χάρτες, διαμονή, γεύσεις, προορισμοί, χρήσιμες πληροφορίες
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89040-2-1
Book pages: 
299
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης μαζί με την Όλγα Παπαδόγιαννη είναι ένα ζευγάρι εκπαιδευτικών οι οποίοι, ταξιδεύοντας σε τόπους που κατά το πλείστον εγγυώνται προκλήσεις, αντιξοότητες, πρωτόγνωρες συγκινήσεις και επαφές με το άγνωστο, επιδιώκουν να υλοποιήσουν τα ρομαντικά όνειρα της εφηβείας, που με το πέρασμα του χρόνου μετουσιώθηκαν σε μια επιτακτική ανάγκη της ώριμης ζωής τους: να γευθούν το άρωμα της ζωής ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με μια μοτοσικλέτα.
Έχουν δημοσιεύσει επί σειρά ετών άρθρα στον καθημερινό και ημερήσιο τύπο, κυρίως ταξιδιωτικού περιεχομένου, ενώ στην συγγραφική δημιουργία τους συγκαταλέγονται και μια σειρά βιβλίων ειδικά για την Αφρική, την Ευρώπη, περιοδεία στα χνάρια του Μεγ. Αλεξάνδρου και ένα πολύ όμορφο λεύκωμα με μοναδικές φωτογραφίες απ' όλο τον κόσμο.
Επίσης εκτός από την συμμετοχή σε διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, κατά καιρούς πραγματοποιούν ενημερωτικές προβολές σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες ξένων κρατών και αλλού, οι οποίες σχετίζονται με την πολύχρονη δίτροχη περιπλάνησή τους σε ενενήντα δύο χώρες αυτού του πλανήτη.

Subtitle: 
Χάρτες, διαμονή, γεύσεις, προορισμοί, χρήσιμες πληροφορίες
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89040-2-1
Book pages: 
299
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο