Product

33 τραγούδια εικονογραφημένα

Product

33 χρόνια κοινωνική λειτουργός

33 υπό σκιάν

Κωδικός:
35166
Description: 

Τα κείμενα που είναι συγκεντρωμένα στον τόμο αυτό δημοσιεύτηκαν κατά το μεγαλύτερο μέρος στην "Ελευθεροτυπία" και στον "Οικονομικό Ταχυδρόμο", κατά την περίοδο 1989-1995. Σε μία εποχή ραγδαίων κοινωνικών και πολιτικών αλλαγών στην παγκόσμια σκηνή, αλλά και στην ελληνική κοινωνία, αυτά αντανακλούν τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς αλλά και τις απόψεις του συγγραφέα πάνω σε επίκαιρα προβλήματα της πολιτικής, της παιδείας και του πολιτισμού.

12,46 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα κείμενα που είναι συγκεντρωμένα στον τόμο αυτό δημοσιεύτηκαν κατά το μεγαλύτερο μέρος στην "Ελευθεροτυπία" και στον "Οικονομικό Ταχυδρόμο", κατά την περίοδο 1989-1995. Σε μία εποχή ραγδαίων κοινωνικών και πολιτικών αλλαγών στην παγκόσμια σκηνή, αλλά και στην ελληνική κοινωνία, αυτά αντανακλούν τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς αλλά και τις απόψεις του συγγραφέα πάνω σε επίκαιρα προβλήματα της πολιτικής, της παιδείας και του πολιτισμού. Μία δεύτερη ανάγνωση και μάλιστα από μία χρονική απόσταση, προσδίδει στα κείμενα αυτά μία ιδιαίτερη σημασία, από την άποψη ότι η σημερινή συγκυρία τα κάνει τόσο επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε. Τα κείμενα απευθύνονται σε κάθε αναγνώστη που θέλει να στοχαστεί πάνω στα σύγχρονα προβλήματα της πολιτικής και της κοινωνίας.
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-02-1168-Χ
Book pages: 
251
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Τσαρδάκης είναι διδάκτωρ φιλοσοφίας του Johann Wolfgang Goethe-Universitaet Φραγκφούρτης και ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι μεταπτυχιακές του σπουδές είναι στην κατεύθυνση της κοινωνιοψυχολογικής και φιλοσοφικής ανάλυσης των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με έμφαση στις λειτουργίες της τηλεόρασης. Κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει κοινωνιοψυχολογικές μελέτες.

Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-02-1168-Χ
Book pages: 
251
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο