Product

33 χρόνια φωτογραφία

Product

33% αντάρτης

33 χωριάτικες ιστορίες

Κωδικός:
162343
Description: 

Σε μια εποχή και σε μια περιοχή που θα μπορούσε να κυριαρχεί η απελπισία και η αυτοεγκατάλειψη οι άνθρωποι δεν παραδόθηκαν στη μοίρα τους.

Παρά τις όποιες απώλειες, με απίστευτο χιούμορ, φαντασία και πολλές φορές με πονηριά, χωρίς όμως κακία, κατάφερναν όχι απλώς να επιβιώσουν αλλά και να στέκονται όρθιοι. Να θυμηθούμε το λαϊκό ρητό: "η φτώχια θέλει καλοπέραση" και το σύνθημα: "ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό".

9,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε μια εποχή και σε μια περιοχή που θα μπορούσε να κυριαρχεί η απελπισία και η αυτοεγκατάλειψη οι άνθρωποι δεν παραδόθηκαν στη μοίρα τους. Παρά τις όποιες απώλειες, με απίστευτο χιούμορ, φαντασία και πολλές φορές με πονηριά, χωρίς όμως κακία, κατάφερναν όχι απλώς να επιβιώσουν αλλά και να στέκονται όρθιοι. Να θυμηθούμε το λαϊκό ρητό: "η φτώχια θέλει καλοπέραση" και το σύνθημα: "ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό". Με λιτή αλλά μεστή γλώσσα ο Γιώργος Τσαούσης περιγράφει σ' αυτό το βιβλίο πραγματικές παλιές ιστορίες, περισσότερες κωμικές, μερικές μελαγχολικές αλλά καμία δραματική. Το διάβασα μονορούφι. (από τον πρόλογο του Θανάση Κεφάλα)
Publications Date: 
2010
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book pages: 
130
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο