Product

3D φορτηγά και αυτοκίνητα

Product

3nd International Conference and Exhibition Traditional Mediterranean Diet

3ds MAX 2012

Κωδικός:
168940
Description: 

Το 3ds Max είναι, κατά γενική ομολογία, ένα από τα πιο εξελιγμένα σχεδιαστικά προγράμματα και αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όποιον θέλει να είναι ανταγωνιστικός και αποδοτικός στη δουλειά του.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, πολιτικούς μηχανικούς, και σχεδιαστές γενικότερα. Βασική προϋπόθεση είναι η γνώση της τριδιάστατης σχεδίασης μιας μελέτης, επειδή στο βιβλίο εξετάζεται μόνο ο φωτορεαλισμός στο 3ds Max και όχι ο σχεδιασμός.

26,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το 3ds Max είναι, κατά γενική ομολογία, ένα από τα πιο εξελιγμένα σχεδιαστικά προγράμματα και αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όποιον θέλει να είναι ανταγωνιστικός και αποδοτικός στη δουλειά του. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, διακοσμητές, πολιτικούς μηχανικούς, και σχεδιαστές γενικότερα. Βασική προϋπόθεση είναι η γνώση της τριδιάστατης σχεδίασης μιας μελέτης, επειδή στο βιβλίο εξετάζεται μόνο ο φωτορεαλισμός στο 3ds Max και όχι ο σχεδιασμός. Αποτελεί πολύτιμο διδακτικό βοήθημα για την παραγωγή επαγγελματικών φωτορεαλιστικών απεικονίσεων, και δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να αποκτήσει τις δεξιότητες που θα του επιτρέπουν να αποδίδει με αληθοφάνεια οποιαδήποτε μελέτη. Στο βιβλίο περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να εισαγάγουμε στο 3ds Max μια μελέτη που έχουμε διαμορφώσει προηγουμένως σε κάποιο σχεδιαστικό πρόγραμμα, όπως είναι το AutoCAD ή το ArchiCAD, προκειμένου να βελτιώσουμε τη φωτορεαλιστική της απόδοση. Στο βιβλίο αναλύεται το σχεδιαστικό περιβάλλον, ο τρόπος εφαρμογής υλικών, η τοποθέτηση καμερών και φωτεινών πηγών, η επίπλωση χώρων, οι ρυθμίσεις φωτορεαλισμού, και η παραγωγή των τελικών φωταποδόσεων. Όλα αυτά αναλύονται με τη χρήση ενός αρχιτεκτονικού παραδείγματος, το οποίο ξεκινά με την εισαγωγή του σχεδίου μιας κατοικίας στο 3ds Max και ολοκληρώνεται με τη μετάβαση από την απόδοση του AutoCAD ή του ArchiCAD στο εντυπωσιακό αποτέλεσμα του 3ds Max.
Subtitle: 
Ο φωτορεαλισμός γρήγορα και απλά
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-461-450-9
Book pages: 
360
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ο φωτορεαλισμός γρήγορα και απλά
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-461-450-9
Book pages: 
360
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο