Product

4 + 2 ενότητες για το δίπλωμα Cambridge it Skills

Product

4 1/2 φίλοι και ένας κροκόδειλος στο ίντερνετ

4 1/2 φίλοι

Κωδικός:
62673
Description: 

Το γραφείο ντεντέκτιβ "Κάλε και Σία" δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι μια ξεχωριστή ομάδα που εξιχνιάζει τις πιο απίθανες υποθέσεις. Ο μικρός Κάρστεν θα ήθελε πολύ να είναι μέλος αυτής της παρέας, όμως η ομάδα δε δέχεται όποιον και όποιον. Ο Κάλε, ο Φρίντελ και η Στέφι πιστεύουν πως είναι αρκετοί για αυτή την ιστορία. Άσε που ο Κάρστεν στις ελεύθερές του ώρες προσέχει κι ένα μωρό. Όμως ένα απόγευμα ο Κάρστεν ανακαλύπτει μέσα στο δάσος μια μυστηριώδη σπηλιά... Και το πιο συναρπαστικό: εκεί βρίσκονται κρυμμένα ένας χάρτης θησαυρού και ένα χρυσό νόμισμα...

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το γραφείο ντεντέκτιβ "Κάλε και Σία" δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι μια ξεχωριστή ομάδα που εξιχνιάζει τις πιο απίθανες υποθέσεις. Ο μικρός Κάρστεν θα ήθελε πολύ να είναι μέλος αυτής της παρέας, όμως η ομάδα δε δέχεται όποιον και όποιον. Ο Κάλε, ο Φρίντελ και η Στέφι πιστεύουν πως είναι αρκετοί για αυτή την ιστορία. Άσε που ο Κάρστεν στις ελεύθερές του ώρες προσέχει κι ένα μωρό. Όμως ένα απόγευμα ο Κάρστεν ανακαλύπτει μέσα στο δάσος μια μυστηριώδη σπηλιά... Και το πιο συναρπαστικό: εκεί βρίσκονται κρυμμένα ένας χάρτης θησαυρού και ένα χρυσό νόμισμα... Ώρα για τους 4 1/2 φίλους τώρα πια να δράσουν.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8196-30-2
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιόαχιμ Φρίντριχ γεννήθηκε το 1935. Είναι Γερμανός συγγραφέας παιδικών και εφηβικών βιβλίων. Πήρε το διδακτορικό του στη μακροοικονομία και διατέλεσε καθηγητής οικονομικής των επιχειρήσεων. Εργάστηκε για τη Lufthansa και άλλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών. Σήμερα ζει με την οικογένειά του στην πόλη Μπότροπ της Γερμανίας. Εκτός από τη σειρά των 4½ φίλων, ο Γιόαχιμ Φρίντριχ έχει εκδώσει και δύο ιστορίες μυστηρίου για εφήβους.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8196-30-2
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο