Product

60 χρόνια ποίηση και τραγούδι

Product

60 ώρες

60 χρόνια στα σπορ

Κωδικός:
95345
Description: 

[...] Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες αυτού του βιβλίου πολλοί από σας θα θυμηθείτε τον καιρό που οι κόποι σας και η ευγενική άμιλλά σας σάς έκανε Πανελληνιονίκες, Βαλκανιονίκες, κατόχους Πανευρωπαϊκών, Παγκόσμιων και Ολυμπιακών ρεκόρ και φυσικά όχι μόνο στον στίβο αλλά και σ' όλα τα αθλήματα. Σ' αυτή σας την προσπάθεια κοντά σας ήταν πάντα ο Ανδρέας, που με τη μηχανή του αιχμαλώτισε αυτές τις στιγμές για να δημοσιευθούν αργότερα στις εφημερίδες και τα περιοδικά.

66,24 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες αυτού του βιβλίου πολλοί από σας θα θυμηθείτε τον καιρό που οι κόποι σας και η ευγενική άμιλλά σας σάς έκανε Πανελληνιονίκες, Βαλκανιονίκες, κατόχους Πανευρωπαϊκών, Παγκόσμιων και Ολυμπιακών ρεκόρ και φυσικά όχι μόνο στον στίβο αλλά και σ' όλα τα αθλήματα. Σ' αυτή σας την προσπάθεια κοντά σας ήταν πάντα ο Ανδρέας, που με τη μηχανή του αιχμαλώτισε αυτές τις στιγμές για να δημοσιευθούν αργότερα στις εφημερίδες και τα περιοδικά. Αυτές τις μοναδικές φωτογραφίες παλαιών, νέων αθλητών και παραγόντων τις συγκεντρώσαμε σ' αυτό το βιβλίο μαζί με τις εμπειρίες του Ανδρέα Καλογερόπουλου από τη συμμετοχή του σε δώδεκα Ολυμπιάδες, που αποτελεί και παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά και υλικό από αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και άλλων αθλημάτων. Έτσι για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. [...]
Subtitle: 
Παρών με το φακό του σε 12 Ολυμπιάδες
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88601-0-5
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
27χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στη Θράκη το 1929, έχει μικρασιατική καταγωγή και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου εγκαταστάθηκαν οι γονείς του το 1932. Σπούδασε την τέχνη της φωτογραφίας κοντά σε σπουδαίους Γερμανούς τεχνίτες της εταιρίας "Λάικα".
Έχει λάβει μέρος σε πολλές Βαλκανιάδες, Μεσογειακούς Αγώνες, Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και 12 Ολυμπιάδες. Ήταν παρών σε όλους τους αγώνες που έχει δώσει η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου εντός και εκτός έδρας. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο με τις ομάδες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.
Διαθέτει πλούσιο φωτογραφικό αρχείο. Έχει τιμηθεί με πολλά χρυσά μετάλλια και βραβεία. Έχει επίσης πραγματοποιήσει μέχρι τώρα πάρα πολλές φωτογραφικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι από το 1955 μέλος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών, Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, μέλος του Π.Σ.Α.Τ. και μέλος της AIPS (Παγκόσμιας Ένωσης των Αθλητικών Συντακτών).

Subtitle: 
Παρών με το φακό του σε 12 Ολυμπιάδες
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88601-0-5
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
27χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο