Product

7 απλά μαθήματα ανάπτυξης

Product

7 βιβλία μαγείας

7 αρχαγγελικοί διαλογισμοί

Κωδικός:
125975
Manufacturer: 
Description: 

Δώδεκα Αρχάγγελοι καθοδηγούν δώδεκα εξαίσια ταξίδια μέσα από τα οποία φέρνουν τον αναγνώστη σε επαφή με διαφορετικές όψεις και χαρακτηριστικά της προσωπικής τους Θεϊκής Ουσίας.
Η ενδυνάμωση της Βούλησης, η επανασύνδεση με την Κοσμική Μήτρα, η Αφομοίωση της Σοφίας, η Επαναφορά της Αρμονίας, οι Θεραπευτές του Ουράνιου Τόξου, ο Θεϊκός Συντονισμός, η Θεϊκή Προστασία, η Θεϊκή Αφοσίωση, η Θεϊκή Μετουσίωση, οι Θεϊκές Επικοινωνίες, είναι μερικά μόνο από τα Αρχαγγελικά Ταξίδια που περιλαμβάνονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου.

14,74 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Δώδεκα Αρχάγγελοι καθοδηγούν δώδεκα εξαίσια ταξίδια μέσα από τα οποία φέρνουν τον αναγνώστη σε επαφή με διαφορετικές όψεις και χαρακτηριστικά της προσωπικής τους Θεϊκής Ουσίας. Η ενδυνάμωση της Βούλησης, η επανασύνδεση με την Κοσμική Μήτρα, η Αφομοίωση της Σοφίας, η Επαναφορά της Αρμονίας, οι Θεραπευτές του Ουράνιου Τόξου, ο Θεϊκός Συντονισμός, η Θεϊκή Προστασία, η Θεϊκή Αφοσίωση, η Θεϊκή Μετουσίωση, οι Θεϊκές Επικοινωνίες, είναι μερικά μόνο από τα Αρχαγγελικά Ταξίδια που περιλαμβάνονται στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Πολλοί αναρωτιούνται "Πως συνδυάζονται οι Αρχάγγελοι με τους Δελφούς;" Οι Αρχάγγελοι χαμογελούν κάθε φορά που προσπαθούμε να κατανοήσουμε έννοιες ου στο μυαλό μας φαίνονται αντιφατικές. Λένε: "Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι χώροι δύναμης, όπως τους ονομάζετε, είναι χώροι υψηλής πνευματικής ενέργειας, άρα είναι απολύτως φυσικό να συνδυάζονται με πνευματικές ενέργειες, όπως οι δικές μας."
Subtitle: 
Πύλη των Δελφών
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6631-09-5
Book pages: 
106
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Χαριτίνη Χριστάκου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στα Γαλλικά (Κοινοτικό Δίκαιο) και στα Αγγλικά (Δίκαιο Ανταγωνισμού). Εργάστηκε επί χρόνια στο Διπλωματικό Σώμα, και έκανε δόκιμη άσκηση στο Συμβούλιο Επικρατείας. Ως δικηγόρος ασχολήθηκε με το χρηματιστηριακό, κοινοτικό και εταιρικό δίκαιο.
Στην πορεία συναντήθηκε με το Ρέικι και την Χρωματοθεραπεία, πήρε τα αντίστοιχα πτυχία διδασκαλίας και αποφάσισε να αφήσει μια επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη καριέρα για να ακολουθήσει το πάθος της καρδιάς της, που σχετιζόταν με τον πνευματικό δρόμο. Από το 2000 ασχολείται με τις Εκδόσεις "Κρύων". Στην πορεία αναδύεται η ικανότητα της ως Διάμεσου για πνευματική επικοινωνία (channeling) - μια ικανότητα που η ίδια πιστεύει ότι ενυπάρχει σε κάθε άνθρωπο.

Subtitle: 
Πύλη των Δελφών
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6631-09-5
Book pages: 
106
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο