Product

85 συνταγές για σάλτσες και ντρέσιγκ

Product

86 λουλούδια για τη Δανάη

85 χρόνια ΕΛΑΪΣ

Κωδικός:
144005
Description: 

[...] Το λεύκωμα αυτό αποτελεί φόρο τιμής στη βιομηχανική κληρονομιά του Πειραιά και της χώρας μας αλλά και προσφορά στη γενικότερη απόπειρα μελέτης της σύγχρονης κοινωνικής και οικονομικής ιστορίας της χώρας μας. Μια προσπάθεια που η ΕΛΑΪΣ, πρώτη από τον χώρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ενίσχυσε το 1995, καταγράφοντας την ιστορία της και διαθέτοντας το Ιστορικό Αρχείο στην επιστημονική έρευνα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Το λεύκωμα αυτό αποτελεί φόρο τιμής στη βιομηχανική κληρονομιά του Πειραιά και της χώρας μας αλλά και προσφορά στη γενικότερη απόπειρα μελέτης της σύγχρονης κοινωνικής και οικονομικής ιστορίας της χώρας μας. Μια προσπάθεια που η ΕΛΑΪΣ, πρώτη από τον χώρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ενίσχυσε το 1995, καταγράφοντας την ιστορία της και διαθέτοντας το Ιστορικό Αρχείο στην επιστημονική έρευνα. Μια προσπάθεια που ολοκληρώνεται σήμερα με την παρούσα έκδοση, που βασίζεται στην βαθιά μας πεποίθηση ότι η βιομηχανική μας κληρονομιά είναι ένα σημαντικό κομμάτι της συλλογικής μας μνήμης και επηρεάζει σημαντικά τις εξελίξεις της εθνικής μας προσπάθειας για μια καλύτερη θέση μέσα στον παγκόσμιο οικονομικό καταμερισμό. Σήμερα η ΕΛΑΪΣ Α.Ε. κλείνοντας 85 χρόνια ζωής με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία αλλά και τις ευαισθησίες της UNILEVER, είναι σε θέση όχι μόνο να κατέχει τη θέση του ηγέτη σε εθνικό επίπεδο, αλλά και να διεκδικεί διακρίσεις στο ευρωπαϊκό και το διεθνές στερέωμα, στηριζόμενη όμως πάντα στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων της, στους εργαζομένους της αλλά και την αγάπη του καταναλωτικού της κοινού. [...] Σπύρος Δεσύλλας, πρόεδρος ΕΛΑΪΣ - UNILEVER, πρόεδρος Ομίλου Εταιρειών Unilever στην Ελλάδα.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7975-02-2
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
32χ24
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Πανόδετο

Ο Νικόλαος Μέλιος σπούδασε οικονομικά. Έχει ασχοληθεί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, με την οργάνωση αρχείων επιχειρήσεων και την καταγραφή της ιστορίας τους.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7975-02-2
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
32χ24
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Πανόδετο