Product

9 μήνες στον παράδεισο

Product

9 τηλεφωνήματα κι ένας λαγός

9 παραμύθια και μια ξύλινη κουτάλα

Κωδικός:
184177
Description: 

Μήπως οι εφτά νάνοι ήξεραν να φτιάχνουν μηλόπιτα και ποιο ήταν το αγαπημένο γλυκό του Χάνσελ και της Γκρέτελ; Η Σταχτοπούτα αγαπούσε ή όχι την κολοκυθόσουπα; Τι κολατσιό έπαιρνε στη βάρκα του το αστερόπαιδο και τι μαγικό μπορεί να βγει από έναν απλό φούρνο;

Μια ξύλινη κουτάλα μαγειρεύει με μοναδικό τρόπο εννέα κλασικά παραμύθια και τα συνοδεύει με συνταγές που ξεπηδούν από τις σελίδες τους. Ένα βιβλίο για γονείς και παιδιά, που θέλουν να διαβάζουν και να φτιάχνουν τις δικές τους ιστορίες, που τρώνε μαζί και μαθαίνουν να μαγειρεύουν σπιτικά!

13,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μήπως οι εφτά νάνοι ήξεραν να φτιάχνουν μηλόπιτα και ποιο ήταν το αγαπημένο γλυκό του Χάνσελ και της Γκρέτελ; Η Σταχτοπούτα αγαπούσε ή όχι την κολοκυθόσουπα; Τι κολατσιό έπαιρνε στη βάρκα του το αστερόπαιδο και τι μαγικό μπορεί να βγει από έναν απλό φούρνο; Μια ξύλινη κουτάλα μαγειρεύει με μοναδικό τρόπο εννέα κλασικά παραμύθια και τα συνοδεύει με συνταγές που ξεπηδούν από τις σελίδες τους. Ένα βιβλίο για γονείς και παιδιά, που θέλουν να διαβάζουν και να φτιάχνουν τις δικές τους ιστορίες, που τρώνε μαζί και μαθαίνουν να μαγειρεύουν σπιτικά!
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-471-052-4
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-471-052-4
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο