Product

ABC της ασφάλειας του ασθενούς

Product

ABC του διαβήτη

ABC της ιατρικής ψυχολογίας

Κωδικός:
153748
Description: 

Το βιβλίο "ABC της Ιατρικής Ψυχολογίας" περιγράφει το πώς ψυχολογικοί και συμπεριφορικοί παράγοντες επηρεάζουν την εμφάνιση, την πορεία και την κατάληξη μιας ευρείας ποικιλίας ιατρικών καταστάσεων. Η ύπαρξη όλο και περισσότερων αποδείξεων που αφορούν στη σημασία αυτών των παραγόντων έχει σημαντικές επιπτώσεις στην οργάνωση και στην άσκηση της ιατρικής.

Το παρόν βιβλίο προσφέρει περιλήψεις των σχετικών αποδείξεων και προσφέρει λεπτομερή πρακτική καθοδήγηση που σκοπό έχει τη βελτίωση των σχετικών δεξιοτήτων όλων όσοι ασχολούνται με τη φροντίδα του ασθενούς.

32,45 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "ABC της Ιατρικής Ψυχολογίας" περιγράφει το πώς ψυχολογικοί και συμπεριφορικοί παράγοντες επηρεάζουν την εμφάνιση, την πορεία και την κατάληξη μιας ευρείας ποικιλίας ιατρικών καταστάσεων. Η ύπαρξη όλο και περισσότερων αποδείξεων που αφορούν στη σημασία αυτών των παραγόντων έχει σημαντικές επιπτώσεις στην οργάνωση και στην άσκηση της ιατρικής. Το παρόν βιβλίο προσφέρει περιλήψεις των σχετικών αποδείξεων και προσφέρει λεπτομερή πρακτική καθοδήγηση που σκοπό έχει τη βελτίωση των σχετικών δεξιοτήτων όλων όσοι ασχολούνται με τη φροντίδα του ασθενούς. Τα κεφάλαια περιλαμβάνουν: - Ιατρική εξέταση - Έναρξη της θεραπείας - Οργάνωση της φροντίδας χρόνιας νόσου - Κατάθλιψη ασθενών με σωματική νόσο - Άγχος ασθενών με σωματική νόσο - Λειτουργικά σωματικά συμπτώματα και σύνδρομα - Χρόνια πολλαπλά λειτουργικά σωματικά συμπτώματα - Καρκίνος - Τραύμα - Κόπωση - Μυοσκελετικός πόνος - Κοιλιακός πόνος και λειτουργικές γαστρεντερικές διαταραχές - Θωρακικός πόνος - Παραλήρημα Με πολλά πλαίσια, πίνακες και εικόνες το βιβλίο "ABC της Ιατρικής Ψυχολογίας" αποτελεί μια ουσιαστική εισαγωγή και κείμενο αναφοράς για φοιτητές, ιατρούς, ψυχολόγους, νοσηλευτές και για όλους τους επαγγελματίες υγιείς.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-394-638-9
Book pages: 
82
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-394-638-9
Book pages: 
82
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο