Product

American Vertigo

Product

Amers

American visa

Κωδικός:
101593
Manufacturer: 
Description: 

Ένας σαραντάχρονος επαρχιακός δάσκαλος καταφθάνει στη Λα Πας, την πρωτεύουσα της Βολιβίας, αποφασισμένος να αποκτήσει με κάθε θυσία την τουριστική βίζα για τις ΗΠΑ και να ξεφύγει για πάντα από τη φτώχεια, την αμορφωσιά και τη μοναξιά.

13,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας σαραντάχρονος επαρχιακός δάσκαλος καταφθάνει στη Λα Πας, την πρωτεύουσα της Βολιβίας, αποφασισμένος να αποκτήσει με κάθε θυσία την τουριστική βίζα για τις ΗΠΑ και να ξεφύγει για πάντα από τη φτώχεια, την αμορφωσιά και τη μοναξιά. Χαμένος στην τριτοκοσμική μεγαλούπολη περιστοιχίζεται από τους πιο απίθανους τύπους -καλοκάγαθες πόρνες, καλλονές της υψηλής κοινωνίας με αριστερά φρονήματα, κοινούς κακοποιούς, διεφθαρμένους πολιτικούς, Ινδιάνους μάγους- και μπλέκεται στις πιο τραγελαφικές καταστάσεις: εκεί όπου η απελπισία κι η αφέλεια τον οδηγούν να διαπράξει, το ένα μετά το άλλο, κάθε αμάρτημα, ακόμη και το φόνο, κυνηγώντας το φάντασμα της American Visa.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-221-313-2
Book pages: 
251
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Juan de Recacoechea γεννήθηκε στη Λα Πας της Βολιβίας. Ταξίδεψε για μεγάλο διάστημα στην Ευρώπη, όπου και σπούδασε δημοσιογραφία. Έζησε και εργάστηκε στο Άμστερνταμ και την Κοπεγχάγη. Επιστρέφοντας στην πατρίδα του, στη δεκαετία του '70, ιδρύει μαζί με συναδέλφους του το Κανάλι 7 της Βολιβιανής Τηλεόρασης. Τον ίδιο καιρό αρχίζει να εκδίδει τα μυθιστορήματά του. Γράφει περιπέτειες, συνήθως με αστυνομική πλοκή, που αναδεικνύουν πτυχές της βολιβιανής πραγματικότητας ή καυτηριάζουν τα κακώς κείμενα της λατινοαμερικανικής κοινωνίας.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-221-313-2
Book pages: 
251
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο