Product

Anna and the Dolphin

Product

Anna, Soror

Anna Vissi

Κωδικός:
106952
Description: 

Ο Αλκίνοος Μπουνιάς, είκοσι χρόνια μετά την παρουσίαση της πρώτης βιογραφίας της "εθνικής σταρ" Αλίκης Βουγιουκλάκη, επανέρχεται για να ασχοληθεί αυτή τη φορά με την "απόλυτη σταρ" Άννα Βίσση".
Σ' αυτό το βιβλίο, που είναι το πρώτο για την Άννα Βίσση, θα θυμηθούν οι παλιότεροι και θα γνωρίσουν οι νεότεροι όλη τη διαδρομή της νεαρής Αννούλας από την Κύπρο, που από "παιδί-θαύμα" στη Λάρνακα έφτασε να κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού τραγουδιού, ξεπερνώντας ακόμα και τα σύνορα της χώρας μας.

15,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ο Αλκίνοος Μπουνιάς, είκοσι χρόνια μετά την παρουσίαση της πρώτης βιογραφίας της "εθνικής σταρ" Αλίκης Βουγιουκλάκη, επανέρχεται για να ασχοληθεί αυτή τη φορά με την "απόλυτη σταρ" Άννα Βίσση". Σ' αυτό το βιβλίο, που είναι το πρώτο για την Άννα Βίσση, θα θυμηθούν οι παλιότεροι και θα γνωρίσουν οι νεότεροι όλη τη διαδρομή της νεαρής Αννούλας από την Κύπρο, που από "παιδί-θαύμα" στη Λάρνακα έφτασε να κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού τραγουδιού, ξεπερνώντας ακόμα και τα σύνορα της χώρας μας. Με συνεντεύξεις, ανέκδοτες φωτογραφίες και άλλα ντοκουμέντα από τις -άγνωστες στη νέα γενιά- παλιότερες στιγμές της θεαματικής καριέρα της, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας παρουσιάζει τη συνολική εικόνα μιας, πάνω απ' όλα, χαρισματικής τραγουδίστρια, στη σωστή της διάστση και όχι... παραμορφωμένη. Με σκοπό να τη λατρέψουν ακόμα πιο πολύ οι πολυάριθμοι θαυμαστές της αλλά και οι... κάποιοι αρνητές της να τη γνωρίσουν καλύτερα. Κι αν οι δεύτεροι δεν αλλάξουν άποψη, θα ξέρουν, τουλάχιστον, περισσότερα για την πραγματική Άννα και όχι μόνο την εικόνα της σταρ, που κατά καιρούς διαστρεβλώνεται...
Subtitle: 
Number One Forever
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-296-137-6
Book pages: 
231
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αλκίνοος Μπουνιάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία, αισθητική της τέχνης, ψυχολογία και θρησκειολογία, ενώ έχει κάνει επίσης μαθήματα ορθοφωνίας με τον εξαίρετο καθηγητή του Εθνικού Θεάτρου Νίκο Παπακωνσταντίνου.
Από το 1977 ασχολείται με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, κρατώντας κυρίως μόνιμες στήλες σχολιασμού και κριτικής σε έγκυρα περιοδικά ποικίλης ύλης καθώς και στην εφημερίδα "Έθνος".
Το 1987 ξεκίνησε μία από τις πρώτες ζωντανές εκπομπές της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας, "Τα παιχνίδια του Σαββάτου" στο δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πειραιά "Κανάλι 1", που διήρκεσε 10 χρόνια.
Το 1987 υποδύθηκε τον... εαυτό του στο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ "Αστέρια σε παρέλαση" δίπλα στους Σταμάτη Κόκκοτα, Μαρία Αλιφέρη, Νίκο Γαλανό, Πέγκυ Σταθακοπούλου. Το 1992 συμμετείχε ως συμπαρουσιαστής καλλιτεχνικών θεμάτων στην πρωινή εκπομπή του Mega Channel "Στούντιο 5" μαζί με τις Ειρήνη Νικολοπούλου και Ρίκα Βαγιάννη. Το 1996 εμφανίστηκε στο "Κανάλι 5" (μετέπειτα "Alter") και στη χιουμοριστική σειρά "Πορτορίκα". Το 1995, δημιούργησε την πρώτη gossip εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης, με τον τίτλο "Εδώ ο κόσμος καίγεται" που χαρακτηρίστηκε "μεταμοντέρνα". Το 2004, με πρόταση του Γιώργου Τράγκα, ετοίμασε και παρουσίασε την εκπομπή "Μπουνιά και... συχώριο" για το "Κανάλι 10", που κι αυτή ενέπνευσε και συζητήθηκε πολύ για το ιδιαίτερο concept της και το ανατρεπτικό χιούμορ της. Είναι ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που κάλυψε τα διεθνή καλλιστεία "Μις Υφήλιος" ταξιδεύοντας με νικήτριες του διαγωνισμού "Σταρ Ελλάς" σε όλο σχεδόν τον πλανήτη.
Επίσης, έχοντας αναπτύξει στο πέρασμα του χρόνου πολλές φιλίες και δεσμούς με ισχυρά ονόματα του Χόλιγουντ, παρουσιάζει κατά καιρούς αποκλειστικές συνεντεύξεις και θέματα από τη βιομηχανία του αμερικανικού θεάματος.
Έχει γράψει τα βιβλία: "Η Αλίκη και... οι άλλοι" (1984), Νύχτα στην Πανεπιστημίου" (1986), "30 χρόνια πίσω από την κάμερα της Φίνος Φιλμς" (1987), "Η κυρία Φιλία" (1998), "Σπέρμα φάλαινας" (1999).

Subtitle: 
Number One Forever
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-296-137-6
Book pages: 
231
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο