Product

Ayurveda

Product

Αγροτικότητα, κοινωνία και χώρος

Ayurveda: Ayurvedic Massage στην πράξη

Κωδικός:
141488
Manufacturer: 
Description: 

Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο βιβλίο για το αγιουρβεδικό μασάζ στην Ελλάδα. Μια ποιοτική έκδοση για αυτήν την παραδοσιακή θεραπεία, που είναι κατάλληλη για όλους τους ανθρώπους, κάθε ηλικίας και σωματικής κατάστασης, για τον απλό ενδιαφερόμενο που θέλει να μάθει το μασάζ για τον εαυτό του ή τους αγαπημένους του, και για όλους τους θεραπευτές που θέλουν να εντρυφήσουν σε αυτήν την φυσική θεραπεία, με προσμίξεις βοτάνων, μπαχαρικών και φυσικών ελαίων που εισχωρούν βαθιά στην επιδερμίδα τρέφουν τα κύτταρα και ιαίνουν κάθε αδιαθεσία, όπως και αμέτρητες ασθένειες.

16,52 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο βιβλίο για το αγιουρβεδικό μασάζ στην Ελλάδα. Μια ποιοτική έκδοση για αυτήν την παραδοσιακή θεραπεία, που είναι κατάλληλη για όλους τους ανθρώπους, κάθε ηλικίας και σωματικής κατάστασης, για τον απλό ενδιαφερόμενο που θέλει να μάθει το μασάζ για τον εαυτό του ή τους αγαπημένους του, και για όλους τους θεραπευτές που θέλουν να εντρυφήσουν σε αυτήν την φυσική θεραπεία, με προσμίξεις βοτάνων, μπαχαρικών και φυσικών ελαίων που εισχωρούν βαθιά στην επιδερμίδα τρέφουν τα κύτταρα και ιαίνουν κάθε αδιαθεσία, όπως και αμέτρητες ασθένειες. Συμπεριλαμβάνει: - Αγιουρβεδικές αρχές - Ανάλυση των Doshas ή σωματότυπους - Διατροφή - Αγιουρβεδικό μασάζ & αιθέρια έλαια - Αγιουρβεδικές τεχνικές μασάζ - Βίσχες - Αμπιάνγκ Μαρτάν - Σβεντάν - Σιροντάρα & Κσερντάρα - Γκάρσαν - Pancha Karma - Γυναικεία & ανδρική φροντίδα του σώματος - Πανσέληνος και αγρυπνία Στην έκδοση συμπεριλαμβάνεται DVD, το οποίο δείχνει όλες τις τεχνικές του αγιουρβεδικού μασάζ στην πράξη, ένα γλωσσάριο σανσκριτικών όρων, χάρτης με τα ενεργειακά σημεία μάρμας, και ένας πλήρης οδηγός ανατομίας και φυσιολογίας.
Subtitle: 
Η ινδική τέχνη της φυσικής θεραπείας
Publications Date: 
2016
Book ISBN: 
960-98773-0-3
Book pages: 
196
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η θεραπεύτρια Βάνα Αλεξάτου-Hassan γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης, το καλοκαίρι του 1956. Είναι μητέρα δυο ενήλικων παιδιών. Σπούδασε στο ελεύθερο πανεπιστήμιο Βερολίνου ( F.U.) Κοινωνιολογία -Ψυχολογία, και Νοσηλευτική στην Ελλάδα. Απέκτησε πολυετή εμπειρία ως αδελφή χειρουργείου στην κλινική "Άγιος Λουκάς" Πανόραμα - Θεσσαλονίκη.
Φοίτησε πριν αρκετά χρόνια σε Ακαδημία του Βερολίνου Αγιουρβέδα. Οι σπουδές της συνεχίστηκαν και στην Αθήνα. Στη συνέχεια φοίτησε στη Mumbai - N. Delhi και Kerala - Ινδία. Ειδικεύθηκε στη φιλοσοφία της Αγιουρβέδα, στο αγιουρβεδικό μασάζ, Αγιουρβεδικές θεραπείες και Pancha Karma. Σήμερα φοιτά στο Mandsaur της Ινδίας. Συνεργάζεται με κρατική σχολή και νοσοκομείο στο Ν. Δελχί και Κεράλα - Ινδία. Πρόσφατη συνεργασία της με αγιουρβεδική κλινική στο Mandaur - Ινδία. Έχει 15ετή εμπειρία στην Αγιουρβέδα και Αγιουρβεδικές θεραπείες.

Subtitle: 
Η ινδική τέχνη της φυσικής θεραπείας
Publications Date: 
2016
Book ISBN: 
960-98773-0-3
Book pages: 
196
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο