Product

Bon Jovi

Product

Bone: Η σπηλιά του γέρου

Bone: Διωγμένοι από την Μπόουνβιλ

Κωδικός:
112506
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ανακαλύψτε μέσα απ' τις σελίδες αυτού του βιβλίου κόμικς ένα απίστευτο έπος! Μια ειδυλλιακή κοιλάδα βάλλεται απ' τις δυνάμεις του κακού και καλείται να τη σώσει ο πιο απίθανος ήρωας.
Οι κάτοικοι της Μπόουνσβιλ κυνηγούν και διώχνουν απ' την πόλη τα τρία ξαδέρφια Μπόουν. Ο Φόουν Μπόουν, ο Φόουνι Μπόουν και ο Σμάιλι χωρίζονται και χάνονται σε μια απέραντη και αχαρτογράφητη έρημο. Ο ένας μετά τον άλλο οδηγούνται σε μια μεγάλη δασωμένη κοιλάδα γεμάτη υπέροχα, αλλά τρομαχτικά πλάσματα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ανακαλύψτε μέσα απ' τις σελίδες αυτού του βιβλίου κόμικς ένα απίστευτο έπος! Μια ειδυλλιακή κοιλάδα βάλλεται απ' τις δυνάμεις του κακού και καλείται να τη σώσει ο πιο απίθανος ήρωας. Οι κάτοικοι της Μπόουνσβιλ κυνηγούν και διώχνουν απ' την πόλη τα τρία ξαδέρφια Μπόουν. Ο Φόουν Μπόουν, ο Φόουνι Μπόουν και ο Σμάιλι χωρίζονται και χάνονται σε μια απέραντη και αχαρτογράφητη έρημο. Ο ένας μετά τον άλλο οδηγούνται σε μια μεγάλη δασωμένη κοιλάδα γεμάτη υπέροχα, αλλά τρομαχτικά πλάσματα. Τα ξαδέρφια ξανασμίγουν τελικά στο αγρόκτημα της δυναμικής γιαγιάς Μπεν που ζει με τη Θορν, τη μαχητική εγγονή της. Όμως, οι Μπόουν δεν ξέρουν πολλά για τις σκοτεινές δυνάμεις που συνωμοτούν εναντίον τους και... οι περιπέτειές τους τώρα αρχίζουν!
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89157-3-2
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζεφ Σμιθ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βόρεια & Κεντρική Αμερική. Μελέτησε την τέχνη της σκιτσογραφίας μέσα από στριπς, βιβλία κόμικς και τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων. Επί τέσσερα χρόνια σχεδίαζε κόμικ στριπς για τη σχολική εφημερίδα του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο, ενώ το 1986 έγινε συνιδρυτής του στούντιο κινουμένων σχεδίων Character Builders. Το 1991 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο κόμικς με τον τίτλο "Μπόουν". Παράλληλα με το Μπόουν και άλλα κόμικς, ο Σμιθ επενδύει αρκετό απ' το χρόνο του στην προώθηση των κόμικς και της τέχνης των εικονογραφημένων ιστοριών.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89157-3-2
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο