Product

Bone: Κυνηγοί θησαυρού

Product

Bone: Ο δρακοφονιάς

Bone: Μια απίθανη αγελαδοδρομία

Κωδικός:
124374
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στο δεύτερο κόμικς άλμπουμ αυτού του απίστευτου έπους, τα ξαδέλφια Μπόουν προσπαθούν να επιστρέψουν στην Μπόουνβιλ. Τι μπορεί να πάει στραβά; Πολλά!

13,07 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο δεύτερο κόμικς άλμπουμ αυτού του απίστευτου έπους, τα ξαδέλφια Μπόουν προσπαθούν να επιστρέψουν στην Μπόουνβιλ. Τι μπορεί να πάει στραβά; Πολλά! O Φόουν Μπόουν και τα ξαδέρφια του σχεδιάζουν να αναχωρήσουν για την Μπόουνβιλ αμέσως μετά την επίσκεψη τους στο Μπάρελ Χέιβεν, όπου κατέφτασαν με τη θορν και τη Γιαγιά Μπεν για να παρακολουθήσουν την ετήσια Απίθανη Αγελαδοδρομία. Ο Φόουνι Μπόουν εκμεταλλεύεται την αγελαδοδρομία και οργανώνει ένα τελευταίο κόλπο για εύκολο χρήμα. Το κόλπο του στραβώνει σε καταστροφικό βαθμό, όπως άλλωστε συμβαίνει τις περισσότερες φορές, και η επιστροφή στην Μπόουνβιλ γίνεται για ακόμα μια φορά μακρινό όνειρο. Στο μεταξύ, δυσοίωνες καταστάσεις προμηνύουν το ξέσπασμα ενός νέου πολέμου και ο Φόουν Μπόουν βοηθά τους φίλους του να υπερασπιστούν την ειδυλλιακή κοιλάδα τους από έναν απίστευτο εχθρό.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6732-01-0
Book pages: 
141
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζεφ Σμιθ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βόρεια & Κεντρική Αμερική. Μελέτησε την τέχνη της σκιτσογραφίας μέσα από στριπς, βιβλία κόμικς και τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων. Επί τέσσερα χρόνια σχεδίαζε κόμικ στριπς για τη σχολική εφημερίδα του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο, ενώ το 1986 έγινε συνιδρυτής του στούντιο κινουμένων σχεδίων Character Builders. Το 1991 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο κόμικς με τον τίτλο "Μπόουν". Παράλληλα με το Μπόουν και άλλα κόμικς, ο Σμιθ επενδύει αρκετό απ' το χρόνο του στην προώθηση των κόμικς και της τέχνης των εικονογραφημένων ιστοριών.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6732-01-0
Book pages: 
141
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο