Product

Bone: Ροκ Τζόου άρχοντας των ανατολικών συνόρων

Product

Bonnard

Bone: Τα μάτια της καταιγίδας

Κωδικός:
133751
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η ζωή στην κοιλάδα συνεχίζει να είναι δύσκολη για τους Μπόουν και τους καινούριους φίλους τους. Ο Λούσιους, ο Σμάιλι και ο Φόουνι δέχονται επίθεση από τους αγριοπόντικες και μόλις που καταφέρνουν να φτάσουν ασφαλείς στην ταβέρνα του Λούσιους. Εκεί, ο Φόουνι σύντομα ξαναρχίζει τα παλιά του κόλπα.

Πίσω στη φάρμα, ο Φόουν Μπόουν και η Θορν προβληματίζονται από παράξενα όνειρα, και η αντίδραση της Γιαγιάς Μπεν είναι ακόμα πιο παράξενη: Αποκαλύπτει παλιά, καλά κρυμμένα μυστικά και αναπάντεχνους κινδύνους. Μάλιστα, ίσως πρέπει να εγκαταλείψουν τη φάρμα για πάντα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ζωή στην κοιλάδα συνεχίζει να είναι δύσκολη για τους Μπόουν και τους καινούριους φίλους τους. Ο Λούσιους, ο Σμάιλι και ο Φόουνι δέχονται επίθεση από τους αγριοπόντικες και μόλις που καταφέρνουν να φτάσουν ασφαλείς στην ταβέρνα του Λούσιους. Εκεί, ο Φόουνι σύντομα ξαναρχίζει τα παλιά του κόλπα. Πίσω στη φάρμα, ο Φόουν Μπόουν και η Θορν προβληματίζονται από παράξενα όνειρα, και η αντίδραση της Γιαγιάς Μπεν είναι ακόμα πιο παράξενη: Αποκαλύπτει παλιά, καλά κρυμμένα μυστικά και αναπάντεχνους κινδύνους. Μάλιστα, ίσως πρέπει να εγκαταλείψουν τη φάρμα για πάντα.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6732-15-0
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζεφ Σμιθ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Βόρεια & Κεντρική Αμερική. Μελέτησε την τέχνη της σκιτσογραφίας μέσα από στριπς, βιβλία κόμικς και τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων. Επί τέσσερα χρόνια σχεδίαζε κόμικ στριπς για τη σχολική εφημερίδα του Κρατικού Πανεπιστημίου του Οχάιο, ενώ το 1986 έγινε συνιδρυτής του στούντιο κινουμένων σχεδίων Character Builders. Το 1991 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο κόμικς με τον τίτλο "Μπόουν". Παράλληλα με το Μπόουν και άλλα κόμικς, ο Σμιθ επενδύει αρκετό απ' το χρόνο του στην προώθηση των κόμικς και της τέχνης των εικονογραφημένων ιστοριών.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6732-15-0
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Πειραιάς
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο