Product

C++ για μαθηματικούς

Product

C1 Grammatik

C++ προγραμματισμός

Κωδικός:
155726
Description: 

Ο πληρέστερος οδηγός στην C++, τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και την αντικειμενοστραφή σχεδίαση εφαρμογών με UML- 2, από τους πλέον έγκριτους ειδήμονες του χώρου

H C++ είναι μία από τις ευρύτερα χρησιμοποιούμενες γλώσσες αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού. Αυτή η νέα έκδοση του δημοφιλέστερου παγκοσμίως βιβλίου για τη C++ καλύπτει πλήρως όλες τις δυνατότητες της γλώσσας και παρουσιάζει επίσης νέα θέματα για τον προγραμματισμό παιχνιδιών με τις βιβλιοθήκες Ogre.

48,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο πληρέστερος οδηγός στην C++, τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό και την αντικειμενοστραφή σχεδίαση εφαρμογών με UML- 2, από τους πλέον έγκριτους ειδήμονες του χώρου H C++ είναι μία από τις ευρύτερα χρησιμοποιούμενες γλώσσες αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού. Αυτή η νέα έκδοση του δημοφιλέστερου παγκοσμίως βιβλίου για τη C++ καλύπτει πλήρως όλες τις δυνατότητες της γλώσσας και παρουσιάζει επίσης νέα θέματα για τον προγραμματισμό παιχνιδιών με τις βιβλιοθήκες Ogre. "Η παρουσίαση της UML από τα πρώτα κιόλας στάδια της εκμάθησης προγραμματισμού με τη C++ είναι πολύ καλή ιδέα." (Raymond Stephenson, Microsoft) "Η Ogre είναι μια παγκοσμίου κλάσεως πλατφόρμα λογισμικού που έχει χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη πολλών γνωστών παιχνιδιών. Το ειδικό κεφάλαιο για την Ogre είναι μια θαυμάσια εισαγωγή με αναλυτικές πληροφορίες τεκμηρίωσης και ευκολονόητα παραδείγματα που θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε δικά σας παιχνίδια σε ελάχιστο χρόνο!" (Casey Borders (δημιουργός του OgreAL), Sensis Corp.) "Το κεφάλαιο για τις Βιβλιοθήκες Boost και τη C++0x εξοικειώνει τάχιστα τον αναγνώστη με τη διαχείριση μνήμης και τις υποδειγματικές εκφράσεις, παρέχοντάς του επίσης μια καλή άποψη σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά που προτείνονται για προτυποποίηση στη C++." (Ed Brey, Kohler Co.) "Εξαιρετική εισαγωγή στη Βιβλιοθήκη STL. To καλύτερο εγχειρίδιο προγραμματισμού C++ για οποιονδήποτε σοβαρό σπουδαστή!" (Richard Albright, Golday-Beacom College) To βιβλίο "C++ Προγραμματισμός" παρέχει πλήρη κάλυψη του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού με τη C++ και περιλαμβάνει αρκετές ολοκληρωμένες μελέτες εφαρμογών: την κλάση GradeBook, την κλάση Time, την κλάση Employee και την προαιρετική μελέτη εφαρμογής για ένα τραπεζικό ΑΤΜ με χρήση αντικειμενοστραφών τεχνικών σχεδίασης και της UML 2.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-512-591-9
Book pages: 
1487
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-512-591-9
Book pages: 
1487
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο