Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
73002 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Calendar 2012: Cheers To Aegean Sea Flavours

Calendar 2012: Cheers To Aegean Sea Flavours

Κωδικός: 170422

Authentic Recipes Agean
Ημερολόγιο 2012: Εις υγείαν της θάλασσας και των γεύσεων: Αυθεντικές αιγαιοπελαγίτικες συνταγές
Συγγραφέας: Πανάγος, Στρατής Π.
Φωτογράφος: Πανάγος, Στρατής Π.
Εκδότης: Αιολίδα
Έτος Έκδοσης: 2011
Κωδικός προϊόντος: 170422
10.00EUR

 
Διαθέσιμο<br>Αποστολή<br> σε 6-7 ημέρες. Διαθέσιμο
Αποστολή
σε 6-7 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Άλλο

I was born in Mytilini.

Growing up I learned that as I looked to the coast across the channel, to the south is Dekeli and to the north is Aivali.

Then I learned the myth of Faon, a boatman from Mytilini who made a living by transporting people and goods from one coast to the other.

Later I crossed the channel and saw the same colors, found the same scents and tasted dishes that were familiar. Then I understood that the Aegean is a sea that unites and brings close the people from both sides.

And that is why I decided to share with you the taste, scents and recipes that are common to both coasts.

So, Is ygian - serefe - cheers to the sea and flavours that unite us.

Stratis Panagos


Λεπτομέρειες Είδους: Άλλο

Υπότίτλος: Authentic Recipes Agean
Τίτλος πρωτότυπου: Ημερολόγιο 2012: Εις υγείαν της θάλασσας και των γεύσεων: Αυθεντικές αιγαιοπελαγίτικες συνταγές
Κωδικός προϊόντος: 170422
ISBN:
Γλώσσα: Αγγλικά-Γερμανικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Ελληνικά
Μετάφραση από: Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης: Σεπτεμβρίος
Έτος Έκδοσης: 2011
Τόπος Έκδοσης: Μυτιλήνη
Αριθμός Σελίδων: 14
Είδος: Άλλο
Εξώφυλλο: Σπειροειδές
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 34χ23



Πανάγος, Στρατής Π.

Ο Στρατής Πανάγος γεννήθηκε το 1955 στη Μυτιλήνη όπου ζει και σήμερα Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται συστηματικά με τις τοπικές κουζίνες ιδιαίτερα δε με αυτή της Λέσβου και της Λήμνου καταγράφοντας τη γαστρονομική παράδοση του τόπου Τον Μάρτιο του 2003 και τον Φεβρουάριο του 2004 ήταν υπεύθυνος για την κατάρτιση του καταλόγου γευστικών προτάσεων στο "Μήνα ελληνικών γεύσεων" στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους Διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα εκδηλώσεις με τον γενικό τίτλο "Γευστικές διαδρομές" ΛέσβουΛήμνου με στόχο τη διάδοση του γευστικού παραδείσου του Β Αιγαίου και των αγνών προϊόντων των νησιών του Συνεργάστηκε με την εκπαιδευτική τηλεόραση της Ολλανδίας το 1998 ως υπεύθυνος παραγωγής για σειρά εκπομπών με θέμα "Μια χώρα μια πόλη μια γλώσσα" όπου παρουσιάστηκαν η γαστρονομία καθώς και τμήμα της πολιτιστικής κληρονομιάς της Λέσβου Συνεργάστηκε επίσης με το καλωδιακό κανάλι του Καναδά "Taste of Life" για την παρουσίαση παραδοσιακών συνταγών της Μεσογείου Τον Νοέμβριο του 2003 παρουσίασε στη διεθνή έκθεση προϊόντων στο Saint Lo όπου η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα συνταγές από τη Λέσβο μαγειρεμένες με ούζο Το καλοκαίρι του 2004 ήταν ανάμεσα στους 12 κορυφαίους γευσιγνώστες που συνέταξαν το Ολυμπιακό Μενού για το ξενοδοχείο Saint Georges Lycabetus Τον Μάιο του 2005 παρουσίασε σε τριάντα πέντε πόλεις της Γερμανίας 15 συνταγές από ουζομεζέδες της Λέσβου με τη χορηγία και σε συνεργασία με την ποτοποιία Ισ Αρβανίτης ΑΕ Τον Σεπτέμβριο του 2005 συμμετείχε ως προσκεκλημένος γευσιγνώστης για τα μυστικά του ούζου και τους μεζέδες που το συνοδεύουν στις εκπομπές του καναλιού 7 της αυστραλιανής τηλεόρασης "Better homes and gardens" και "The great outdoors" Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων παρουσιάστηκαν αυθεντικές συνταγές του ίδιου Το 2008 έως το 2009 συνεργάσθηκε στην εκπομπή μαγειρικής της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης ΝΕΤ "Νηστικό Αρκούδι" ως υπεύθυνος μάγειρας Εχει γράψει αρκετά βιβλία μαγειρικής και γευσιγνωσίας που μεταφράσθηκαν σε πολλές ξένες γλώσσες Μέσα από τα βιβλία του "Πανορεξία ούζου" και "Βορειοανατολικά της γεύσης" καλούμαστε να μάθουμε αλλά και να γευτούμε όσα μας κομίζει για το λάδι της πατρίδας του της Λέσβου για το κρασί της Λέσβου και της Λήμνου και για τη μεγάλη του αγάπη το ούζο της πατρίδας του με τα μικρά και πολύτιμα μυστικά του Πιστεύοντας στο τρίπτυχο διάσωση διατήρηση διάδοση μας προσφέρει μια σειρά τοπικών συνταγών που τις ανακάλυψε μία μία καλά κρυμμένες στο μεράκι γυναικών της Λέσβου στα αναρίθμητα χωριά της με τα καφενεία και τις κουζίνες τους

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

12 Months of Delicacy  A Tribute to Ouzo  Panorexia  Uzoya methiyeler  Βορειανατολικά της γεύσης  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
   Σχετικές κατηγορίες
Ημερολόγια Μαγειρική, Ελληνική Μαγειρική, Ελληνική - Μεταφράσεις στα αγγλικά
Μαγειρική, Ελληνική - Μεταφράσεις στα γερμανικά
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Αιολίδα
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Ομάδα Εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα Τεύχος 10ον
Ομάδα Εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα Τεύχος 10ον
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Calendar 2012: Cheers To Aegean Sea Flavours
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2019 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.