Product

Canyoning στα φαράγγια της Κρήτης

Product

Captain America: The First Avenger

Capoeira

Κωδικός:
108769
Manufacturer: 
Description: 

Τι είναι η Capoeira;
Πώς δημιουργήθηκε;
Ποιες είναι οι τεχνικές της;
Πώς μπορεί να τις εκτελέσει κανείς;
Όλα αυτά -και πολλά άλλα- περιγράφονται στις γραμμές αυτού του βιβλίου, το οποίο αποτελεί μια ευκαιρία για να γνωρίσει ο αναγνώστης την υπέροχη εξωτική τέχνη της Capoeira.

4,49 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τι είναι η Capoeira; Πώς δημιουργήθηκε; Ποιες είναι οι τεχνικές της; Πώς μπορεί να τις εκτελέσει κανείς; Όλα αυτά -και πολλά άλλα- περιγράφονται στις γραμμές αυτού του βιβλίου, το οποίο αποτελεί μια ευκαιρία για να γνωρίσει ο αναγνώστης την υπέροχη εξωτική τέχνη της Capoeira. Οι δούλοι οι οποίοι εργάζονταν στις φυτείες της Βραζιλίας, χρησιμοποιούσαν την Capoeira για να αμύνονται. Εξαιτίας της απαγόρευσής της από τους Πορτογάλους αποικιοκράτες, οι capoeiristas εξασκούσαν την τέχνη τους με μυστικό τρόπο, συνήθως προσποιούμενοι ότι χορεύουν ένα μυστηριώδη χορό. Όλοι μπορούν να ασχοληθούν στην πράξη με την Capoeira, από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη ηλικία. Ίσως να μην καταφέρεις να "περπατάς" με τα χέρια. Ωστόσο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις απλούστερες τεχνικές και, με αυτό τον τρόπο, να συναρπάσεις τους γύρω σου. Όλες οι βασικές τεχνικές της Capoeira -τόσο οι απλές όσο και οι σύνθετες- περιγράφονται λεπτομερώς σε αυτό το βιβλίο. Τα σχέδια και η χρήση απλής γλώσσας βοηθούν τον αναγνώστη ώστε να τις κατανοήσει και να τις εκτελέσει, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ή δυσκολίες. Ντύσου κατάλληλα, άνοιξε το βιβλίο, άκουσε όποιο είδος μουσικής σε ευχαριστεί και άρχισε να χορεύεις. Volta Do Munto, λοιπόν. Ας ξεκινήσει ο χορός!
Subtitle: 
Ο χορός της ελευθερίας
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-436-135-Χ
Book pages: 
112
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χρήστος Γιαταγάνας γεννήθηκε το 1980 στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας. Έκανε την πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο στα τσικό της Borussia Dortmund. Αργότερα συνέχισε με μπάσκετ στην ομάδα Sv. Derne. Έπειτα ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες (Muay Thai,Kickboxing, Taekwondo, Karate, Capoeira κ.α..), στις οποίες έφθασε σε διάφορα επίπεδα γνώσης και εξάσκησης. Ήρθε στην Ελλάδα το 1999 και το 2005 αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει τον τίτλο του Sifou (δασκάλου) 7o Level στο Wing Chun Kung Fu.

Subtitle: 
Ο χορός της ελευθερίας
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-436-135-Χ
Book pages: 
112
Book Dimensions: 
23χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο