Βιβλίο: Cretan Cuisine for Every One απο: Myrsinis Editions - bibliopolio.gr - Παλαιοβιβλιοπωλειο
   Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
Οι καπετάνιοι της άμμου
Οι καπετάνιοι της άμμου

12.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Ένα πεινασμένο στόμα
Ένα πεινασμένο στόμα

15.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Μαμάδες βορείων προαστίων
Μαμάδες βορείων προαστίων

Μη διαθέσιμη τιμή ... Μη διαθέσιμη τιμή ...

Φανταστικοί θάνατοι
Φανταστικοί θάνατοι

18.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Το ελάχιστον της ζωής του
Το ελάχιστον της ζωής του

18.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

Ο ελληνικός τρόπος
Ο ελληνικός τρόπος

30.00EUR Μη διαθέσιμη τιμή ...

 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
73125 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Cretan Cuisine for Every One

Cretan Cuisine for Every One

Κωδικός: 95966

Συγγραφέας: Λαμπράκη, Μυρσίνη
Μεταφραστής: Τριαλώνης, Γιώργος
Φωτογράφος: Λαμπράκη, Μυρσίνη Hoogstins, Douwe
Εκδότης: Myrsinis Editions
ISBN: 960-92291-3-1
Έτος Έκδοσης: 2005
Κωδικός προϊόντος: 95966
9.17EUR

 
Διαθέσιμο<br>Αποστολή<br> σε 6-7 ημέρες. Διαθέσιμο
Αποστολή
σε 6-7 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

-The culture of the cretan cuisine
-Home cooking & traditions
-Easy and fast recipes
-Cretan nutrition & mediterranean diet
-Shopping & market
-Culinary terms used in Crete


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Κωδικός προϊόντος: 95966
ISBN: 960-92291-3-1
Γλώσσα: Αγγλικά
Μήνας Έκδοσης: Μαρτίος
Έτος Έκδοσης: 2005
Τόπος Έκδοσης: Ηράκλειο Κρήτης
Αριθμός Σελίδων: 207
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 24χ17



Λαμπράκη, Μυρσίνη

Η Μυρσίνη Λαμπράκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης Σπούδασε στην Νομική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης Μετεκπαιδεύτηκε σε θέματα Πολιτικού Μάνατζμεντ από το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Ίδρυμα Marcel Hicter Από το 1993 ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση τριών ολόκληρων γενιών ασχολήθηκε μόνιμα με ζητήματα διατροφής και τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης Δημοσιογράφησε για τρία χρόνια σε μόνιμη στήλη σε θέματα διατροφής και γαστρονομίας στην Κυριακάτικη Καθημερινή Σήμερα αρθρογραφεί σε θέματα παραδοσιακής κουζίνας σε Ελληνικά και ξένα περιοδικά όπως "Κουζίνα και ποιότητα ζωής" "Φόρμα" "Τα νέα του Οινέα" και τους "Vegeterian Times"

Άλλα βιβλία του συγγραφέα

365 τόποι, 365 γεύσεις  Cucina greca  Der Geschmack der griechischen Inseln, Santorin  Greek Cuisine  Griechische Küche  

 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Myrsinis Editions
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 
Ο Φυγόδικος
Ο Φυγόδικος
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Cretan Cuisine for Every One
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2020 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.