Product

Dramacon: Απρόσμενο φινάλε

Product

Dramacon: Έρωτας μετ' εμποδίων

Dramacon: Ένα επεισοδιακό φεστιβάλ

Κωδικός:
124037
Manufacturer: 
Description: 

H ερασιτέχνης συγγραφέας Κρίστι βρίσκεται στο πρώτο συνέδριο anime της ζωής της προσπαθώντας να προωθήσει το manga που ξεκίνησε να φτιάχνει με το αγόρι της. Όταν, όμως, ερωτεύεται έναν μυστηριώδη τύπο, τα πράγματα περιπλέκονται.

Η Svetlana Chmakova μας προσφέρει μια συναρπαστική ιστορία manga γεμάτη έρωτα, χιούμορ και δράση, η οποία προτάθηκε για τα βραβεία Harvey και Will Eisner, ενώ συμπεριλήφθηκε στην ετήσια λίστα των καλύτερων κόμιξ του Publisher's Weekly.

8,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

H ερασιτέχνης συγγραφέας Κρίστι βρίσκεται στο πρώτο συνέδριο anime της ζωής της προσπαθώντας να προωθήσει το manga που ξεκίνησε να φτιάχνει με το αγόρι της. Όταν, όμως, ερωτεύεται έναν μυστηριώδη τύπο, τα πράγματα περιπλέκονται. Η Svetlana Chmakova μας προσφέρει μια συναρπαστική ιστορία manga γεμάτη έρωτα, χιούμορ και δράση, η οποία προτάθηκε για τα βραβεία Harvey και Will Eisner, ενώ συμπεριλήφθηκε στην ετήσια λίστα των καλύτερων κόμιξ του Publisher's Weekly.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-306-625-7
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Svetlana Chmakova γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρωσία, ενώ μετακόμισε στον Καναδά στην ηλικία των 16 ετών. Πήρε πτυχίο στο Classical Animation από το Πανεπιστήμιο του Σέρινταν.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-306-625-7
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο