Product

Drama City

Product

Dramacon: Ένα επεισοδιακό φεστιβάλ

Dramacon: Απρόσμενο φινάλε

Κωδικός:
131786
Manufacturer: 
Description: 

Φοιτήτριες πια, η Κρίστι και η Μπέθανι επιστρέφουν στο φεστιβάλ για να προωθήσουν το manga τους. Η Κρίστι κάνει cosplay για πρώτη φορά και ετοιμάζεται για ένα επεισοδιακό πρώτο ραντεβού - με τον Ματ. Η Μπέθανι κλέβει την παράσταση φιλοτεχνώντας τα μπλουζάκια του φεστιβάλ, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με το προσωπικό της πρόβλημα όταν η μητέρα της αποφασίζει να παραβρεθεί σ' αυτή τη γιορτή του ιαπωνικού πολιτισμού. Στο μεταξύ, ο Ματ και η Κρίστι ανακαλύπτουν πως ο ασφαλέστερος τρόπος για να ξεπεράσεις έναν έρωτα είναι να τον ζήσεις - ή, στην περίπτωσή τους, να βρεθείς σε απόσταση αναπνοής.

8,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Φοιτήτριες πια, η Κρίστι και η Μπέθανι επιστρέφουν στο φεστιβάλ για να προωθήσουν το manga τους. Η Κρίστι κάνει cosplay για πρώτη φορά και ετοιμάζεται για ένα επεισοδιακό πρώτο ραντεβού - με τον Ματ. Η Μπέθανι κλέβει την παράσταση φιλοτεχνώντας τα μπλουζάκια του φεστιβάλ, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με το προσωπικό της πρόβλημα όταν η μητέρα της αποφασίζει να παραβρεθεί σ' αυτή τη γιορτή του ιαπωνικού πολιτισμού. Στο μεταξύ, ο Ματ και η Κρίστι ανακαλύπτουν πως ο ασφαλέστερος τρόπος για να ξεπεράσεις έναν έρωτα είναι να τον ζήσεις - ή, στην περίπτωσή τους, να βρεθείς σε απόσταση αναπνοής. Μήπως όμως το πεπρωμένο αυτών των δυο δεν είναι να βρεθούν ποτέ μαζί;
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-306-666-4
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Svetlana Chmakova γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρωσία, ενώ μετακόμισε στον Καναδά στην ηλικία των 16 ετών. Πήρε πτυχίο στο Classical Animation από το Πανεπιστήμιο του Σέρινταν.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-306-666-4
Book pages: 
208
Book Dimensions: 
19χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο