Product

Euripides: The Bacchae

Product

Euro 2004

Euro 2004

Κωδικός:
122582
Description: 

Το Εuro 2004 είναι πια παρελθόν για τους περισσότερους φιλάθλους ανά τον κόσμο, όχι όμως και για τους Έλληνες, καθώς η διοργάνωση αυτή έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη τους, ως γεγονός αληθινά "μυθικό". Χαρά, υπερηφάνεια και ατέλειωτες συγκινήσεις ήταν τα συναισθήματα που πρόσφερε απλόχερα, η Εθνική ομάδα στους Έλληνες αλλά και σε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί της διοργάνωσης ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.

9,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Εuro 2004 είναι πια παρελθόν για τους περισσότερους φιλάθλους ανά τον κόσμο, όχι όμως και για τους Έλληνες, καθώς η διοργάνωση αυτή έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη τους, ως γεγονός αληθινά "μυθικό". Χαρά, υπερηφάνεια και ατέλειωτες συγκινήσεις ήταν τα συναισθήματα που πρόσφερε απλόχερα, η Εθνική ομάδα στους Έλληνες αλλά και σε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, ανεβαίνοντας στο υψηλότερο σκαλί της διοργάνωσης ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η χρυσή Ελληνική ομάδα απέδειξε με την αγωνιστική της συμπεριφορά, ότι ο "θεμέλιος λίθος" αυτής της προσπάθειας και επιτυχίας ήταν η εθνική ομοψυχία, η οποία στο παρελθόν, όχι μόνο από τους πρωταγωνιστές της, αλλά και από όλους τους Έλληνες, είχε συνειδητά και συστηματικά παραγκωνιστεί και αγνοηθεί. Η μικρή λοιπόν και ασήμαντη μέχρι εκείνη τη στιγμή Εθνική ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας, αναδείχθηκε στο μεγάλο πρωταγωνιστή της διοργάνωσης. Ο μέχρι εκείνη τη στιγμή μικρός και ασήμαντος "Δαβίδ" κατάφερε να κατατροπώσει τους "Γολιάθ" της διοργάνωσης: την Πορτογαλία, τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Τσεχία. Ο "αναπάντεχος" αυτός θρίαμβος πέρα από το θαυμασμό και την επιβράβευση, όπως ήταν λογικό συνοδεύτηκε και από πληθώρα κρίσεων και επικρίσεων των αντίπαλων προς την ελληνική ομάδα. Ωστόσο, τόσο για τους μεν όσο και για τους δε, πολύ σημαντική είναι η απάντηση στο ερώτημα: "Πώς αυτή η Ελληνική Εθνική ομάδα πέτυχε αυτό το θαύμα;", καθώς η σωστή αξιολόγηση αυτού θα βοηθήσει όχι μόνο το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και αυτό των επικριτών του. Μέσω λοιπόν αυτού του συγγράμματος, και ύστερα από συστηματική παρατήρηση και μελέτη, γίνεται προσπάθεια υπεύθυνης προσέγγισης και απάντησης στα ποικίλα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με τη μεγαλειώδη επιτυχία της Ελληνικής ομάδας. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Subtitle: 
Η ανάλυση του θριάμβου: Τεχνική, στατιστική
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-630-405-1
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Καραγιάννης γεννήθηκε το 1962 στην Ιτέα Γρεβενών και είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης από το 1990 με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
Στα έτη 1996 και 1997 παρακολούθησε στο πανεπιστήμιο της Κολωνίας στην Γερμανία την μικρή και μεγάλη ειδικότητα του ποδοσφαίρου, καθώς επίσης και τα σεμινάρια:
α) Mannschaftstaktische Massnahmen im Fussball.
β) Spezielle Trainings und Bewegungslehre im Theorie-Praxis-Bezug im Fussball.
Το 1998 παρακολούθησε με επιτυχία τη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου στο Henef της Γερμανίας και έγινε κάτοχος του διπλώματος "Β Lizens" από τη Γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (Deutsche Landesverband, Fussball-Verband Mittelrhein e.V.).
Το 1999 συμμετείχε στο Παγκόσμιο Αθλητικό συνέδριο της Κομοτηνής σαν ομιλητής με θέμα: "Η στατιστική και η εφαρμογή της στο σύγχρονο ποδόσφαιρο".
Από το 1997 έως το 2000 εργάστηκε σαν προπονητής στην ομάδα Tus Glodwig Zulpich στην Γερμανία και στην κατηγορία της Landesliga.
Από την αγωνιστική περίοδο 2001-02 έως και 30-06-2004 εργάστηκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ως Scouter με την υποστήριξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 εργάστηκε στην ΠΑΕ Ηρακλής ως Scouter με την υποστήριξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Το Μάιο του 2004 ήταν εισηγητής στη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου με θέμα:
"Η στατιστική ανάλυση των ποδοσφαιρικών παιχνιδιών, η εφαρμογή της και η κατασκοπεία των αντιπάλων".
Δημοσιεύσεις
1) "Ο απολογισμός της αγωνιστικής σαιζόν 2003-2004"
2) "Η ανάλυση του θριάμβου"
3) "Το σύστημα 4-4-2 στο σύγχρονο ποδόσφαιρο".

Subtitle: 
Η ανάλυση του θριάμβου: Τεχνική, στατιστική
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-630-405-1
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο