Product

e-μαθηματικά Α΄ δημοτικού

Product

e-μαθηματικά Β΄ δημοτικού

e-Μαθηματικά Β΄ γυμνασίου

Κωδικός:
170279
Description: 

Το ψηφιακό βιβλίο Μαθηματικών Β΄ Γυμνασίου, καλύπτει όλες τις ενότητες του σχολικού βιβλίου (μάθημα προς μάθημα), σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας.

Περιλαμβάνει περισσότερες από 800 οθόνες-σελίδες, με χρήση πλούσιου πολυμεσικού υλικού (ήχος, κινούμενη εικόνα, video), καθώς και ασκήσεις αντικειμενικού τύπου, προβλημάτων και διερευνητικών, διαδραστικών δραστηριοτήτων.

Εισάγει προοδευτικά τον μαθητή στον κόσμο των μαθηματικών μέσα από τον πραγματικό κόσμο και από τη φυσική γλώσσα σε ολοένα και μεγαλύτερη χρήση των μαθηματικών συμβόλων και εργαλείων.

24,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το ψηφιακό βιβλίο Μαθηματικών Β΄ Γυμνασίου, καλύπτει όλες τις ενότητες του σχολικού βιβλίου (μάθημα προς μάθημα), σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Περιλαμβάνει περισσότερες από 800 οθόνες-σελίδες, με χρήση πλούσιου πολυμεσικού υλικού (ήχος, κινούμενη εικόνα, video), καθώς και ασκήσεις αντικειμενικού τύπου, προβλημάτων και διερευνητικών, διαδραστικών δραστηριοτήτων. Εισάγει προοδευτικά τον μαθητή στον κόσμο των μαθηματικών μέσα από τον πραγματικό κόσμο και από τη φυσική γλώσσα σε ολοένα και μεγαλύτερη χρήση των μαθηματικών συμβόλων και εργαλείων. Σε συνδυασμό με τη συνεχή και σε πολλά επίπεδα ανατροφοδότηση, τη διόρθωση λαθών με επεξηγήσεις και ευρηματικές επιβραβεύσεις, την εμφάνιση αποτελεσμάτων, την αναφορά προόδου, τις βιογραφίες και το γλωσσάρι μαθηματικών όρων, τα μαθηματικά γίνονται εύκολα, ενδιαφέροντα και κατανοητά για όλους.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-61-2
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-61-2
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα