Product

Fête crétoise

Product

F@ck the Best we are the Rest

F. W. Taylor

Κωδικός:
113517
Manufacturer: 
Description: 

"...Ο βασικότερος στόχος της διοίκησης θα πρέπει να είναι η εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ευημερίας για τον εργοδότη, σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή ευημερία για τον εργαζόμενο... Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως σε ολόκληρη την ιστορία του βιομηχανικού κόσμου το μεγαλύτερο ποσοστό των οργανώσεων τόσο των εργοδοτών όσο και των εργαζομένων προτιμά την αντιπαράθεση και όχι τη συνύπαρξη...

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"...Ο βασικότερος στόχος της διοίκησης θα πρέπει να είναι η εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ευημερίας για τον εργοδότη, σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή ευημερία για τον εργαζόμενο... Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως σε ολόκληρη την ιστορία του βιομηχανικού κόσμου το μεγαλύτερο ποσοστό των οργανώσεων τόσο των εργοδοτών όσο και των εργαζομένων προτιμά την αντιπαράθεση και όχι τη συνύπαρξη... ...Η πλειοψηφία εργοδοτών και εργαζομένων πιστεύει πως τα θεμελιώδη συμφέροντα τους είναι εξ ορισμού ανταγωνιστικά. Αντίθετα, η επιστημονική διοίκηση θεμελιώνεται πρωταρχικά στην πεποίθηση πως τα πραγματικά συμφέροντα και των δύο ομάδων ταυτίζονται πλήρως, καθώς η ευημερία του εργοδότη δεν μπορεί να διαρκέσει μακροχρόνια, αν δεν συνοδεύεται από ευημερία για τους εργαζόμενους και αντίστροφα. Τέλος, η επιστημονική διοίκηση πρεσβεύει πως είναι δυνατόν να αποδοθεί και στους εργάτες αυτό που επιθυμούν περισσότερο (υψηλοί μισθοί) αλλά και στους εργοδότες (χαμηλό κόστος παραγωγής)..." Frederick Winslow Taylor Αρχές της Επιστημονικής Διοίκησης, 1911
Subtitle: 
Ο πρώτος manager
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88872-2-4
Book pages: 
189
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δρ. Γεώργιος Αναστασόπουλος είναι Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Προσώπων IPC/IATCA και Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Συμβούλων Check Point. Κατέχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πολυτεχνείο Πατρών, Master of Business Administration (MBA) με ειδίκευση σε θέματα ποιότητας από το Chadwick University, Η.Π.Α., Master of Science (MS) στον τομέα της Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Μηχανικής καθώς και Διδακτορικό (PhD) Μηχανολόγου Μηχανικού από το Northwestern University, Η.Π.Α. Ο Δρ. Γεώργιος Αναστασόπουλος είναι Γενικός Διευθυντής της "Δημοκρατικής Συμμαχίας".
Είναι μέλος των Τεχνικών Επιτροπών TC 176 και ISO/CASCO του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO), της Τεχνικής Επιτροπής ISO 17024 του IAF και της Μόνιμης Επιτροπής Τυποποίησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΤΕΕ). Διετέλεσε, επίσης, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Έτους Ποιότητας, που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης.
Ο Δρ. Αναστασόπουλος διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στους τομείς ελέγχου ποιότητας προϊόντων, σχεδιασμού, εφαρμογής και επιθεώρησης Συστημάτων Διαχείρισης, QS 9000, ISM Code και Διαχείρισης Κρίσεων. Είναι εγγεγραμμένος Επικεφαλής Αξιολόγησης (Lead Assessor) στα μητρώα του Διεθνούς Οργανισμού Πιστοποιημένων Επιθεωρητών (IRCA) και του Ε.ΣΥ.Δ. (Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης). Επιπλέον, είναι εγγεγραμμένος επικεφαλής σύμβουλος (Senior Consultant) στα μητρώα του Ελληνικού Μητρώου Πιστοποιημένων Επαγγελματιών PrCert Hellas.
Ο Δρ. Αναστασόπουλος έχει παρουσιάσει σειρές διαλέξεων-σεμιναρίων σχετικά με το σχεδιασμό, την ανάλυση, την μηχανική συμπεριφορά και τον ποιοτικό έλεγχο προηγμένων υλικών, την οργάνωση επιχειρήσεων, την διαχείριση κρίσεων και τον σχεδιασμό, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης. Έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Έχει επίσης, συμμετάσχει σε πληθώρα ερευνητικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό (Ε.Ε. - Η.Π.Α.).
Ο Δρ. Γεώργιος Αναστασόπουλος γεννήθηκε το 1965 και είναι έγγαμος με ένα παιδί.

Subtitle: 
Ο πρώτος manager
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-88872-2-4
Book pages: 
189
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο