Product

100% Food: Νηστεία και νοστιμιά

Product

100% Food: Σπιτικό ελληνικό fast food

100% Food: Πασχαλινές γεύσεις

Κωδικός:
118597
Manufacturer: 
Description: 

Περιεχόμενα:
- 100% γεύση για το πασχαλινό τραπέζι
- 100% μπακαλιάρος με άποψη
- 100% νόστιμο τσουρέκι και κουλουράκια
- 100% κρέμα και φράουλες
- 100% από τη Ρωσία στο πιάτο σας
Και...
- Υπαίθριες βιολογικές αγορές
- Γκουρμέ πασχαλινό τραπέζι
- Το μενού της Μεγάλης Εβδομάδας
- Ρετσίνα και απόλαυση
- Τα τρόφιμά μας είναι και το φάρμακό μας
Πρωτότυπες ιδέες:
- Τζιγεροσαρμάδες... σε σουφλέ
- Μαγειρίτσα... σε λαζάνια
- Ρωσική σαλάτα... σε τούρτα

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Περιεχόμενα: - 100% γεύση για το πασχαλινό τραπέζι - 100% μπακαλιάρος με άποψη - 100% νόστιμο τσουρέκι και κουλουράκια - 100% κρέμα και φράουλες - 100% από τη Ρωσία στο πιάτο σας Και... - Υπαίθριες βιολογικές αγορές - Γκουρμέ πασχαλινό τραπέζι - Το μενού της Μεγάλης Εβδομάδας - Ρετσίνα και απόλαυση - Τα τρόφιμά μας είναι και το φάρμακό μας Πρωτότυπες ιδέες: - Τζιγεροσαρμάδες... σε σουφλέ - Μαγειρίτσα... σε λαζάνια - Ρωσική σαλάτα... σε τούρτα
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6673-10-3
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H πρώτη δουλειά της Aλεξίας Aλεξιάδου στο χώρο της μαγειρικής ήταν η συγγραφή και έκδοση του βιβλίου "Eξωτική κουζίνα " που έτυχε μεγάλης αναγνώρισης από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό. H "Eξωτική κουζίνα " είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά της μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με τον κόσμο των γεύσεων. Eίναι απόρροια μιας έως τώρα σύντομης αλλά ουσιαστικής πορείας, η οποία την έφερε από τον κόσμο των χρηματοοικονομικών και το MBA στο City University Business School του Λονδίνου, στη μεγάλη της αγάπη, που λόγω παράδοσης δεν μπορούσε παρά να είναι η μαγειρική. H Aλεξία Aλεξιάδου έχει δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά και εξειδικευμένα έντυπα, δίνοντας μια νεανική πνοή στον κόσμο της μαγειρικής. Υπήρξε τακτική συνεργάτης πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών, μαζί με τη μητέρα της Bέφα Aλεξιάδου, παρουσιάζοντας νεανικές, πρωτότυπες συνταγές από την ελληνική και διεθνή κουζίνα. Σε συνεργασία με τη μητέρα της έχουν δημιουργήσει τη σειρά "20 Kαλύτερες συνταγές", που τιμήθηκε με διεθνές βραβείο στην έκθεση βιβλίων γαστρονομίας του Perigueux. Σε συνεργασία και πάλι με τη μητέρα της έγραψε, φωτογράφισε και επιμελήθηκε την έκδοση του βιβλίου "Nηστήσιμα και υγιεινά" που επίσης βραβεύτηκε στο Perigueux, καθώς και για τη φωτογράφισή του στην Aυστραλία (αργυρό μετάλλιο, "International Jacob's Creek Culinary Awards"). Το βιβλίο της "Eρωτικές συνταγές" παρουσιάστηκε σε μία μοναδική εκδήλωση στην Kηφισιά, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, 14 Φεβρουαρίου, βραβεύτηκε στη Γαλλία και προτάθηκε στις απονομές του οργανισμού ICR ("International Cooking Revue"), ως το καλύτερο βιβλίο στην Eλλάδα. H αγγλική έκδοση του βιβλίου τιτλοφορείται "Cooking-A Love Affair", και κυκλοφόρησε στην Aμερική, στην Αγγλία, στον Καναδά και στην Αυστραλία. Ακολούθησαν τα επίσης βραβευμένα στο εξωτερικό βιβλία "Γεύσεις γάμου" και "Μια γιορτή για τα παιδιά" (Α' βραβείο καλύτερου βιβλίου μαγειρικής για παιδιά, Βαρκελώνη 2004).

H Aλεξία Aλεξιάδου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μένει μόνιμα στην Aθήνα. Μαζί με τον σύζυγό της Eυάγγελο Kιτσάκη είναι οι ιδιοκτήτες του εκδοτικού οίκου "Alba". Έχουν δύο κόρες, τη Xαρά και τη Γενοβέφα. Η τελευταία της εκδοτική δημιουργία είναι το περιοδικό "realfood", μια πολυτελής μηνιαία έκδοση για τη γεύση, τη διατροφή και τη ζωή στο σπίτι.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6673-10-3
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο