Product

Οργάνωση, σχεδιασμός νοσοκομείων

Product

Οργανωσιακές περιπτώσεις μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων

Οργάνωση, τεχνική εστιατορικών μονάδων

Κωδικός:
14820
Manufacturer: 
20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Subtitle: 
Οργάνωση, τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-390-027-3
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Οργάνωση, τεχνικές λειτουργίας και διαχείρισης εστιατορικών μονάδων
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-390-027-3
Book pages: 
236
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο