Product

Σκόρδο το θαυματουργό

Product

Σκόρπια

Σκόρδο, μέλι και μανδραγόρας

Κωδικός:
18543
Manufacturer: 
30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-7213-78-5
Book pages: 
1
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αγλαϊα Κρεμεζή είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και φωτογράφος. Έχει τη στήλη "Γεύσεις" στο περιοδικό "Ε" της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία", τις γαστρονομικές σελίδες στο περιοδικό "Votre Beaute" και τις μόνιμες ταξιδιωτικές και γαστρονομικές σελίδες στο περιοδικό "Μαζί" (της Visa & American Express).
Ως δημοσιογράφος και φωτογράφος, έχει εργαστεί παλιότερα στις εφημερίδες "Νέα". "Βήμα", "Έθνος", και "Ελεύθερος Τύπος", καθώς και σε πολλά περιοδικά ("Ταχυδρόμος", "Επίκαιρα", "Εικόνες", "Εύα", "Χρόνος", "Zapping" κτλ.). Έχει οργανώσει και έχει πάρει μέρος σε σημαντικά διεθνή συνέδρια, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλούς αμερικανικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς παρουσιάζοντας ελληνικά φαγητά (good Morning America, TV Food Network, Lifetime Channel, QVC κλπ). Εκτενείς παρουσιάσεις των βιβλίων της έγιναν σε πάρα πολλές εφημερίδες και περιοδικά της Αμερικής και της Βρετανίας ενώ το περιοδικό των Κυριακάτικων Νew York Times αφιέρωσε δύο σελίδες στο βιβλίο της The Foods of Greece. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στους Los Angeles Times, στα περιοδικά Gourmet, Bonne Appetit, Food Arts, στο BBC Good Food Magazine και σε άλλα ελληνικά και ξένα έντυπα.

Publications Date: 
1994
Book ISBN: 
960-7213-78-5
Book pages: 
1
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο