Product

Τέχνη και τεχνική πτήσεως

Product

Τέχνη και τεχνική της βιβλιοδεσίας

Τέχνη και τεχνική στα αμπέλια και τους οινεώνες της Β. Ελλάδας

Κωδικός:
142549
Description: 

Ο τόμος αυτός παρουσιάζει τις εισηγήσεις του Θ΄ Τριημέρου Εργασίας που οργανώθηκε από την Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Μακεδονίας και από το Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ στην Αδριανή Δράμας, τον Ιούνιο του 1999, με θέμα την τέχνη και τεχνική στα αμπέλια και τους οινεώνες της Β. Ελλάδας. Τριάντα τρεις επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων ανακοίνωσαν τα πορίσματα των μελετών τους και τεκμηρίωσαν τη διαχρονική σημασία του κρασιού στην παραγωγή, την τεχνολογία και την οικονομία της Β. Ελλάδας.

13,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο τόμος αυτός παρουσιάζει τις εισηγήσεις του Θ΄ Τριημέρου Εργασίας που οργανώθηκε από την Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Μακεδονίας και από το Πολιτιστικό Τεχνολογικό Ίδρυμα ΕΤΒΑ στην Αδριανή Δράμας, τον Ιούνιο του 1999, με θέμα την τέχνη και τεχνική στα αμπέλια και τους οινεώνες της Β. Ελλάδας. Τριάντα τρεις επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων ανακοίνωσαν τα πορίσματα των μελετών τους και τεκμηρίωσαν τη διαχρονική σημασία του κρασιού στην παραγωγή, την τεχνολογία και την οικονομία της Β. Ελλάδας.
Subtitle: 
Θ΄ τριήμερο εργασίας, Αδριανή Δράμας, 25-27 Ιουνίου 1999
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-244-072-4
Book pages: 
374
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Θ΄ τριήμερο εργασίας, Αδριανή Δράμας, 25-27 Ιουνίου 1999
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-244-072-4
Book pages: 
374
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο