Product

Διοίκηση έργου

Product

Διοίκηση εφοδιασμού

Διοίκηση εστιατορίου και μπαρ

Κωδικός:
119811
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Περιέχει:
- Διαχείριση της Κουζίνας και του Μενού
- Διεύθυνση της Τραπεζαρίας
- Διεύθυνση του Μπαρ
- Διαχείριση Ρευστού και Οικονομικών
- Προμηθευτές
- Καθαριότητα και Υγιεινή
- Ασφάλεια Εργασίας
- Διαχείριση Ενεργείας και Εξοπλισμού
- Οργάνωση του Μάρκετινγκ
- Διεύθυνση του Εστιατορίου.

13,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Περιέχει: - Διαχείριση της Κουζίνας και του Μενού - Διεύθυνση της Τραπεζαρίας - Διεύθυνση του Μπαρ - Διαχείριση Ρευστού και Οικονομικών - Προμηθευτές - Καθαριότητα και Υγιεινή - Ασφάλεια Εργασίας - Διαχείριση Ενεργείας και Εξοπλισμού - Οργάνωση του Μάρκετινγκ - Διεύθυνση του Εστιατορίου.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-286-586-5
Book pages: 
431
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-286-586-5
Book pages: 
431
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο