Product

Το ελαιόλαδο

Product

Το έλασμα

Το ελαιόλαδο και η παραγωγή του

Κωδικός:
33090
11,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7012-68-2
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944. Σπούδασε χημική τεχνολογία και τεχνολογία τροφίμων. Εργάστηκε στο Υπουργείο Εμπορίου, στο Τμήμα Χημικών και Τεχνολογικών Ερευνών, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, στο Κέντρο Φυσικοχημείας και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, όπου εργάζεται έως σήμερα. Έχει μετεκπαιδευτεί στο εξωτερικό σε σύγχρονες αναλυτικές μεθόδους και σε θέματα τεχνολογίας τροφίμων. Αρθρογραφεί στον ημερήσιο και περιοδικό Τύπο για θέματα που αφορούν το περιβάλλον και τα τρόφιμα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7012-68-2
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο